10 dolog, amit feltétlen érdemes tudnod az angyalokról
10 dolog, amit feltétlen érdemes tudnod az angyalokról
Az angyalokkal kapcsolatban tíz olyan dolog is akad, amelyet feltétlenül érdemes tudnod, hogy minél hatékonyabb legyen a valóságteremtésed.

Az angyalokkal foglalkozó tudomány az angelológia. Hatalmas irodalommal bíró, számos gyakorlatot is tartalmazó tudástár, amelyet egészében egyetlen tanfolyamon se adnak át.

Az alábbi tíz dolgot feltétlenül érdemes tudnod az angyalokról

Az angyalok mindenkinek segítenek, aki kéri az Égieket – vagy akinek az Égiek úgy látják, hogy segítségre érdemes. Azonban akad tíz olyan dolog, ami mindenképpen igaz az angyalokkal való kapcsolattartásra.

10 dolog, amit feltétlen érdemes tudnod az angyalokról
10 dolog, amit feltétlen érdemes tudnod az angyalokról

Cikkünk 2022.05.28-án frissült

Az Áramlás Gyakorlatával sikeres életet élhetsz

Az angyalok olyan szabályokat követnek, amelyek földi ésszel néha érthetetlennek tűnhetnek

1. Az angyalok mindig melletted állnak, még akkor is, ha nem hiszel a létezésükben vagy nem is tudsz róluk. Akkor tudnak azonban sokkal többet segíteni neked, ha a hit révén erősebb a kapcsolatod velük.

2. Az angyalok nem veszik tolakodásnak, ha megszólítod őket, azonban ők végrehajtó lények. Mindig elsődlegesen a Teremtőt kérd, bármit is kérsz.

3. Az angyalok igyekeznek mindenben a segítségedre lenni, hogy a terveid megvalósítsd, ám a megvalósítás módját jobb rájuk bízni.

4. Szent helyeken, mint amilyenek a régi korok szent ligetei, kőkörei, templomai a legerőteljesebb a kapcsolódás az angyalokhoz.

5. Az angyalok legtöbbször olyan jelekkel üzennek, amelyek valamiképpen pozitív vagy erősen negatív érzelmi töltettel bírnak számodra – jelezve, hogy amivel foglalkozol, az megerősítést nyert vagy jobb inkább vigyáznod vele.

Az angyalok égi lények, nem emberek – ne várj tőlük emberi viselkedést!

Az angyalok égi lények, nem emberek – ne várj tőlük emberi viselkedést!6. Az angyalok nem rendelkeznek földi érzelmekkel, mert azokhoz hormonokra és emberi idegrendszerre van szükség. Viszont a mennyei érzésekre képesek, ezért sokkal intenzívebb és tisztább minden érzés, ami felőlük érkezik.

Az angyalok égi lények, nem emberek - ne várj tőlük emberi viselkedést!
Az angyalok égi lények, nem emberek – ne várj tőlük emberi viselkedést! Kép: Mario Wallner

7. Néha a késlekedések, apróbb akadályok, kényszerű kitérők azért jelennek meg az életünkben, hogy létrejöjjön egy új találkozás vagy megússzunk egy balesetet. Ezeket az elsőre bosszantó apróságokat általában az angyalok idézik elő.

8. Az angyalokat természetes módon érzékelik a gyermekek és az állatok, mert még nincs olyan mentális szűrőjük, ami a felnőtté válás során alakul ki. Ezért érdemes odafigyelni a szavaikra, jelzéseikre!

9. Az angyalok hozzásegítenek a bőséghez, ám ha gazdag akarsz lenni, ne pénzt kérj az angyaloktól önmagában, mert lehet, olyan forrásból fog származni, aminek a legkevésbé sem örülsz. Például egy szeretted halála segít hozzá az örökséghez, amiről nem is tudtál. Vagy baleseti biztosításból érkezik majd a kívánt összeg. Ezért mindig úgy kérj anyagi bőséget, hogy az tiszta forrásból származzon, úgy, hogy te és minden szeretted is ép és egészséges.

10. Az angyalok örülnek, ha megköszönöd nekik a segítséget, ám még jobban örülnek, ha a segítségükkel hasznosan élsz és másoknak is jót teszel vele.

Kik azok az angyalok?

Az angyalok önálló szellemi lénycsoportot alkotnak, és feladatukat tekintve az isteni akarat végrehajtói szerte a multiverzumban.

Az IstenNő közvetlen megnyilatkozása éppen úgy pusztítaná el a Teremtést, ahogy a Nap is atomjaira égetné a virágot, ha azt közvetlenül a Nap „felszínére” helyeznénk.

Az angyalok olyanok, mint a napsugarak: közvetlenül az isteni akaratot hordozó és végrehajtó, tiszta szellemi energiából, aetherből álló lények.

Meglehet, pár ember számára ez kevésbé romantikus, ám cserébe valós, és mert valós, ezért használható is. Hogy mennyire, arról szól könyvünk második része.

Vannak-e angyalok?

A kérdés jogos, hiszen sokak számára nem létezik semmi az anyagon túl. A materialisták közül valószínűleg kevesen jutnak el idáig a könyv olvasásában, ám rájuk is gondoltunk:

Az angyalok felfoghatók olyan valószínűségi ágenseknek, hatóerőknek, mint amik két egyformán valószínű lehetőség között „döntenek”.

Az angyalok létét empirikusan tudja mindenki bizonyítani, aki már találkozott velük, vagy megtapasztalta közreműködésüket.

Akik maradnak a materializmus keretei között, és továbbra is elutasítják az isteni akaratot végrehajtó szellemi lények létét, azoknak ennyit mondhatunk: legyen hitetek szerint. Amikor majd végleges magyarázat születik a kétrés kísérletre, akkor az angyalok léte is evidenciává válik.

Borítókép: Pixundfertig

Az Áramlás Gyakorlatával sikeres életet élhetsz