Az 1:1 januári csillagportál idején ezeket tedd meg a sikerért
Az 1:1 januári csillagportál idején ezeket tedd meg a sikerért
A 01:01 januári csillagportál egy átjáró a Szellem magasabb birodalmaihoz. Az 1:1 IstenNői megerősítést jelent: kezdet, indulás, forrás.

A 01:01 januári csillagportállal elkezdheted az egész éven át tartó manifesztációs folyamatot, megalapozhatod a felemelkedést, fellobbanthatod a tudatosság fényét.

Az 1:1 januári csillagportál tökéletes nap arra, hogy manifesztálni kezdd az egész évet meghatározó alapmintát

Az 1:1 januári csillagportál olyan energetikai nyitást is kínál számunkra, amely összekapcsolódik az 1-es szám értékes energiáival, amelyek a vezetés, a függetlenség, az egyéniség, a kreativitás és az úttörő szellem szimbóluma.

Január elsején Te és az emberiség egy energiakapun léptek be. Milyen gyönyörűen intenzív időszakban inkarnálódtatok ezen a hatalmas, hihetetlen lényen, amit Földnek hívunk!

Az Áramlás Gyakorlatával sikeres életet élhetsz
Az 1:1 januári csillagportál idején ezeket tedd meg a sikerért
Az 1:1 januári csillagportál idején ezeket tedd meg a sikerért

Ha hajlandóak és készek vagyunk rá, ez a nap kiváló arra, hogy elkezdjük mindazt, amit meg akarunk valósítani az életünkben. Fordítsuk a fókuszunkat és a tehetségünket az új kezdetek felé!

Mi az a csillagportál-idő?

Minden év során 12 csillagportál-alkalom fordul elő. Ezek sorrendben:

 1. Január 1; azaz 1:1 csillagportál
 2. Február 2; azaz 2:2 csillagportál
 3. Március 3; azaz 3:3 csillagportál
 4. Április 4; azaz 4:4 csillagportál
 5. Május 5; azaz 5:5 csillagportál
 6. Június 6; azaz 6:6 csillagportál
 7. Július 7; azaz 7:7 csillagportál
 8. Augusztus 8; azaz 8:8 csillagportál
 9. Szeptember 9; azaz 9:9 csillagportál
 10. Október 10; azaz 10:10 csillagportál
 11. November 11; azaz 11:11 csillagportál
 12. December 12; azaz 12:12 csillagportál

Az 1:1 Csillagportál üzenete

Mint minden csillagportál-időszakban, most is nyitva van egy spirituális-energetikai időablak, amelyen keresztül magasabb frekvenciákba, potenciálokba és tudatossági szintekre léphettek.

Ez egy lehetőség arra, hogy ledobjátok a karmákat, az önvádat és a szív Szeretet-Bölcsesség magasabb szintjeire lépjetek.

Az Isteni 1:1 Portál Aktiválás az Új Föld Arany Idővonalához való igazodás érdekében

Erős üzenetet kapunk a Teremtő Istennőtől, hogy fogadjuk el ezt az ismétlődő számsorozatot, mivel felébreszti ősi emlékezetünket és segít nekünk kapcsolódni magasabb énünkhöz.

Ma január elseje van, és egy hatalmas csillagportál nyílik meg. Írd össze mindazt, amit meg akarsz teremteni az év során. Vizualizáld a világot a számodra legtökéletesebb állapotában. Ez a Te pillanatod.

Ne blokkold magad

Ha olyan vagy, mint az átlagember, amikor először vezetni próbál, akkor jó eséllyel egyszerre nyomod a lábaddal a gázpedált és a féket, ami a mozgás hiányát okozza, és a blokkoltság vagy a megrekedtség érzését kelti. Olyan ez, mintha egyszerre ostoroznád és sarkantyúznád a lovat, és húznád vissza a gyeplőt.

Olyan ez, mintha egyszerre ostoroznád és sarkantyúznád a lovat, és húznád vissza a gyeplőt. Kép forrása
Olyan ez, mintha egyszerre ostoroznád és sarkantyúznád a lovat, és húznád vissza a gyeplőt. Kép forrása

Az emberiség uralkodik a Földön, az Isten akaratából.

Mivel minden régi rendszer összeomlik, és az antinyugati erők megpróbálják összeomlasztani a civilizációnkat, itt az ideje egy új megközelítésnek, hogy előre haladjunk, és megteremtsük az Új Földet, amelyet a hagyományos értékek, az ősi vallás, a személyes támogatás és a Teremtő szeretete „ural”.

Az 1:1 Csillagportál számmisztikai értelme

Az 1:1-es portál a változások megteremtéséről, a spirituális növekedésről és az álmok manifesztációjáról szól az önismereteteken keresztül.

Az 1-es szám uralkodó bolygója a Nap. Az 1-es számú emberek erős vezetői tulajdonságokkal rendelkeznek, és a kapcsolatokban is magabiztosak és igényesek.

Hasonlóképpen érvényes ez az év legelső napjára: ez vezeti az évet, így a legelső nap jellege egész évben ható mintát teremthet.

Az 1:1 angyalszám spirituális jelentése

Az 1:1 a Tiszta Forrást, az isteni egységet, a Fényt, a tiszta tudatot jelképezi. Ez a kezdet száma, a kezdet angyalának ideje.

Ez az egyik legerősebb számsorozat az Univerzumban, és ha ezt tapasztalod, akkor egy jelentős változáson és a hihetetlen növekedés és bőség időszakán fogsz keresztülmenni.

Készen állsz a lényed frissítésére?

Ha még nem éreztétek volna, akkor az idővonalak eltolódását tapasztaljuk, ami fantasztikus lehetőség lehet az életetek megváltoztatására, ha tudtok vele dolgozni.

Amikor olyan jelentős dátumokat tapasztalunk a naptári évünkben, amelyek Mesterszámokat, Tükörszámokat vagy számsorozatokat tartalmaznak, akkor egy energetikai portál jön létre abban a 24 órás portálban.

Így hozd ki a legtöbbet magadból az 1:1 Csillagportál idején

A manifesztáció a gondolatainkkal kezdődik. Amire gondolunk, az az, hogy hová áramlik az energiánk. Még ha nem is 1/1 van minden nap, a gondolataink alakítják a valóságunkat.

Ne hagyd, hogy a negatív gondolatok felemésszenek téged. És állítsd be a szándékaidat a legjobb eredmények érdekében.

Mielőtt a manifesztációra gondolsz, gondold át, hogy miért akarsz manifesztálni egy adott elképzelést

Leülhetsz meditálni és gondolkodhatsz rajta.

Nézz magadba, és találd meg vágyaid okait. Ha tisztában vagy ezzel a tisztánlátással, az segíti a manifesztációs folyamatot. ha tisztában vagy a vágyaiddal, és angyali vezetőid teljes támogatását élvezed, készen állsz majd arra, hogy előre lépj.

Mielőtt a manifesztációra gondolsz, gondold át, hogy miért akarsz manifesztálni egy adott elképzelést. Kép: pixabay
Mielőtt a manifesztációra gondolsz, gondold át, hogy miért akarsz manifesztálni egy adott elképzelést. Kép: pixabay

Tegyél fel magadnak olyan kérdéseket, hogy hogyan látod magad a jövőben

Ki vagy mi vesz körül téged? Hogyan fogod érezni magad, amikor legmélyebb vágyaid megnyilvánulnak? Minél többet gondolsz rá, annál könnyebb lesz számodra valóra váltani őket.

Legyen minden egyes cselekedeted része a megnyilvánulási folyamatnak.

Az 1:1 kapuaktiválások közvetlenül összekapcsolnak azzal az erővel és végtelen lehetőséggel, amit az 1:1 képvisel.

Készen állsz arra, hogy az isteni megtestesülés új szintjére lépj?

Hívd elő a tudatos terjeszkedésedet. Csatlakozz az Ősforráshoz és töltekezz fel az IstenNő energiájából, hogy hozzáférhess a Szellem magasabb dimenzióihoz.

Az 1:1-es számsorozat fő tanulsága az, hogy figyeljük meg jól gondolatainkat, és csakis arra gondoljunk, amit szeretnénk. A 1:1-es számpár azt mutatja, hogy megnyílik előttünk a lehetőségek kapuja, és gondolataink rekord sebességgel manifesztálódnak a formák világában.

A Teremtő Istennő, áldott legyen a szent neve, üzenete:

„Jó úton jársz. Talán hibákat követtél el, talán hosszabb utat jártál be, mint amiről úgy gondolod, hogy kellett volna, és talán bizonytalannak érzed magadat és az utadat.

Ez az erőteljes energiaportál azért is van itt, hogy biztosítson téged arról, hogy pontosan ott vagy, ahol lenned kell, és hogy pontosan azt teszed, amit tenned kell, hogy előrelépj és forradalmasítsd az életedet.”

Borítókép: pixabay

Az Áramlás Gyakorlatával sikeres életet élhetsz