A 12:12 decemberi csillagportál idején ezeket tedd meg a sikerért
A 12:12 decemberi csillagportál idején ezeket tedd meg a sikerért
A 12:12 decemberi csillagportál egy átjáró a Szellem magasabb birodalmaihoz. A 12:12 IstenNői megerősítést jelent: tisztaság, egység, erkölcsiség.

A 12:12 decemberi csillagportállal befejezheted az egész éven át tartó manifesztációs folyamatot, megkoronázhatod a felemelkedést, fényessé teheted a tudatosságodat.

A 12:12 decemberi csillagportál tökéletes nap arra, hogy teljessé tedd az egész évet

A 12:12 decemberi csillagportál olyan energetikai nyitást is kínál számunkra, amely összekapcsolódik az 1-es szám értékes energiáival, amelyek a vezetés, a függetlenség, az egyéniség, a kreativitás és az úttörő szellem szimbóluma, és a 2-es szám, a társ, a párosság, a követés, a megerősítés jelképszáma.

12/12-én Te és az emberiség egy energiakapun léptek be. Milyen gyönyörűen intenzív időszakban inkarnálódtatok ezen a hatalmas, hihetetlen lényen, amit Földnek hívunk!

Az Áramlás Gyakorlatával sikeres életet élhetsz
A 12:12 decemberi csillagportál idején ezeket tedd meg a sikerért
A 12:12 decemberi csillagportál idején ezeket tedd meg a sikerért

Ha hajlandóak és készek vagyunk rá, ez a nap kiváló arra, hogy lezárjuk azt, ami megvalósult az életünkben, majd a fókuszunkat és a tehetségünket az új kezdetek felé fordítsuk.

Mi az a csillagportál-idő?

Minden év során 12 csillagportál-alkalom fordul elő. Ezek sorrendben:

 1. Január 1; azaz 1:1 csillagportál
 2. Február 2; azaz 2:2 csillagportál
 3. Március 3; azaz 3:3 csillagportál
 4. Április 4; azaz 4:4 csillagportál
 5. Május 5; azaz 5:5 csillagportál
 6. Június 6; azaz 6:6 csillagportál
 7. Július 7; azaz 7:7 csillagportál
 8. Augusztus 8; azaz 8:8 csillagportál
 9. Szeptember 9; azaz 9:9 csillagportál
 10. Október 10; azaz 10:10 csillagportál
 11. November 11; azaz 11:11 csillagportál
 12. December 12; azaz 12:12 csillagportál

A 12:12 Csillagportál üzenete

Mint minden csillagportál-időszakban, most is nyitva van egy spirituális-energetikai időablak, amelyen keresztül magasabb frekvenciákba, potenciálokba és tudatossági szintekre léphettek.

Ez egy lehetőség arra, hogy ledobjátok a karmákat, az önvádat és a szív Szeretet-Bölcsesség magasabb szintjeire lépjetek.

A 12:12 Csillagportál üzenete
A 12:12 Csillagportál üzenete

Az Isteni 12:12 Portál Aktiválás az Új Föld Arany Idővonalához való igazodás érdekében

Erős üzenetet kapunk a Teremtő Istennőtől, hogy fogadjuk el ezt az ismétlődő számsorozatot, mivel felébreszti ősi sejtemlékezetünket és segít nekünk kapcsolódni magasabb énünkhöz.

Ma 12/12 van, és egy hatalmas portál nyílik meg. Készítsetek szándék-nyilatkozatokat. Vizualizáljátok a világot a csúcsállapotában. Ez a mi pillanatunk.

Ne blokkold magad

Ha olyan vagy, mint a legtöbben, akkor jó eséllyel egyszerre nyomod a lábaddal a gázpedált és a féket, ami a mozgás hiányát okozza, és a blokkoltság vagy a megrekedtség érzését kelti. Olyan ez, mintha egyszerre ostoroznád és sarkantyúznád a lovat, és húznád vissza a gyeplőt.

Olyan ez, mintha egyszerre ostoroznád és sarkantyúznád a lovat, és húznád vissza a gyeplőt. Kép forrása
Olyan ez, mintha egyszerre ostoroznád és sarkantyúznád a lovat, és húznád vissza a gyeplőt. Kép forrása

Az emberiség uralkodik a Földön, az Isten akaratából.

Mivel minden régi rendszer összeomlik, és az antinyugati erők megpróbálják összeomlasztani a civilizációnkat, itt az ideje egy új megközelítésnek, hogy előre haladjunk, és megteremtsük az Új Földet, amelyet a hagyományos értékek, az ősi vallás, a személyes támogatás és a Teremtő szeretete „ural”.

A 12:12 Csillagportál számmisztikai értelme

A 12:12-es portál a váltások megteremtéséről, a spirituális növekedésről és az álmok manifesztációjáról szól az önismereteteken keresztül.

Ez a számmisztikus energia azért van itt, hogy segítsen nekünk kapcsolódni és felébreszteni a testünket, a szívünket és az elménket, és hogy segítsen elvezetni minket azon az isteni úton, amelyen mindig is járnunk kellett volna.

A 12:12 angyalszám spirituális jelentése

A 12:12 a spirituális fejlődésedet, szándékaid megnyilvánulását és végtelen lényed tudatosítását szimbolizálja.

Ez az egyik legerősebb számsorozat az Univerzumban, és ha ezt tapasztalod, akkor egy jelentős változáson és a hihetetlen növekedés és bőség időszakán fogsz keresztülmenni.

Készen állsz a lényed frissítésére?

Ha még nem éreztétek volna, akkor az idővonalak eltolódását tapasztaljuk, ami fantasztikus lehetőség lehet az életetek megváltoztatására, ha tudtok vele dolgozni.

Amikor olyan jelentős dátumokat tapasztalunk a naptári évünkben, amelyek Mesterszámokat, Tükörszámokat vagy számsorozatokat tartalmaznak, akkor egy energetikai portál jön létre abban a 24 órás portálban.

Így hozd ki a legtöbbet magadból a 12:12 Csillagportál idején

A manifesztáció a gondolatainkkal kezdődik. Amire gondolunk, az az, hogy hová áramlik az energiánk. Még ha nem is 12/12 van minden nap, a gondolataink alakítják a valóságunkat.

Ne hagyd, hogy a negatív gondolatok felemésszenek téged. És állítsd be a szándékaidat a legjobb eredmények érdekében.

Így hozd ki a legtöbbet magadból a 12:12 Csillagportál idején

Mielőtt a manifesztációra gondolsz, gondold át, hogy miért akarsz manifesztálni egy adott elképzelést

Leülhetsz meditálni és gondolkodhatsz rajta.

Nézz magadba, és találd meg vágyaid okait. Ha tisztában vagy ezzel a tisztánlátással, az segíti a manifesztációs folyamatot. ha tisztában vagy a vágyaiddal, és angyali vezetőid teljes támogatását élvezed, készen állsz majd arra, hogy előre lépj.

Tegyél fel magadnak olyan kérdéseket, hogy hogyan látod magad a jövőben

Ki vagy mi vesz körül téged? Hogyan fogod érezni magad, amikor legmélyebb vágyaid megnyilvánulnak? Minél többet gondolsz rá, annál könnyebb lesz számodra valóra váltani őket.

Legyen minden egyes cselekedeted része a megnyilvánulási folyamatnak.

A 12:12 kapuaktiválások közvetlenül összekapcsolnak azzal az erővel és végtelen lehetőséggel, amit a 12:12 képvisel.

Készen állsz arra, hogy az isteni megtestesülés új szintjére lépj?

Hívd elő a tudatos terjeszkedésedet. Csatlakozz az Ősforráshoz és töltekezz fel az IstenNő energiájából, hogy hozzáférhess a Szellem magasabb dimenzióihoz.

Az 1212-es számsorozat három fő tanulsága az, hogy:

 1. Jó úton jársz.
 2. Egy lökés, hogy pozitív állapotban maradj.
 3. Emlékeztető, hogy a gondolataidnak hatalmuk van arra, hogy álmaidat valósággá tegyék.

A Teremtő Istennő, áldott legyen a szent neve, üzenete:

„Jó úton jársz. Talán hibákat követtél el, talán hosszabb utat jártál be, mint amiről úgy gondolod, hogy kellett volna, és talán bizonytalannak érzed magadat és az utadat.

Ez az erőteljes energiaportál azért is van itt, hogy biztosítson téged arról, hogy pontosan ott vagy, ahol lenned kell, és hogy pontosan azt teszed, amit tenned kell, hogy előrelépj és forradalmasítsd az életedet.”

Az Áramlás Gyakorlatával sikeres életet élhetsz