A 4 Évszak Arkangyalai III. A Nyár arkangyalai
A 4 Évszak Arkangyalai III. A Nyár arkangyalai
Az ezoterikus gondolkodás szerint minden évszakhoz hozzárendelődnek bizonyos arkangyalok és mágikus erők. Öt részes cikksorozatunk harmadik írásában a nyári időszak arkangyalaival ismerkedhetsz meg. Előző cikkünket a tavasz arkangyalairól itt olvashatod el.

Az arkangyalok a Teremtés egy-egy aspektusa, része felett őrködnek, és tartják fent az Isteni Rendet.

Csak kérnünk kell és Muriel, Mihály, és Raziel arkangyalok a rendelkezésünkre áll.

Tarr Dániel filozófus, kulturális antropológus szerint nyár angyalai közelebb kerülnek ezekben a hónapokban a föld szférájához, ők közvetítik erősebben a kozmikus energiát.

A 4 Évszak Arkangyalai III. A Nyár arkangyalai
A 4 Évszak Arkangyalai III. A Nyár arkangyalai

Az Áramlás Gyakorlatával sikeres életet élhetsz

Muriel: a családi összetartás angyala

[„FÖLDES (stabil) TŰZ” = „Szilárd Víz” : Rák – Hold]

Az időszak jellemzése: Az érzelmi kapcsolatok megtartása, akár fanatikusan, szélsőséges erővel. Búvárkodás a lélek mélységeiben

A Rák állatövi jegy, illetve annak uralkodó bolygója, a Hold alá rendelt arkangyal a családi összetartás, a család létrehozásának angyala. Hozzá tartozik a mozgékonyság, az erős munkabírás, a teherviselés, a konzervativizmus, az otthonszeretet, a nemzethűség és az hazaszeretet.

Muriel arkangyal
Muriel arkangyal

Mit kérhetünk tőle?

Amennyiben a családunkban baj van, nincs egység, vagy valamelyik családtagunk beteg, esetleg eltávolodott tőlünk, miközben ez se a mi, se az ő számára nem jó, akkor Muriel támogatására van szükségünk.

Ha úgy érezzük, hogy nem kapjuk meg éppen a partnerünktől azt a gyengédséget, amire vágyunk, vagy éppen nem tudunk megbocsátani valamit valakinek, akkor is Muriel közbenjárására van szükségünk.

Ingatlannal kapcsolatos egyéb ügyekben – akár az eladósodás, akár kilakoltatás réme fenyeget, vagy kevésbé nehéz, de jelenleg nagy erők megmozgását igénylő, vagy reménytelennek tartott eladási, vételi, felújítási helyzetben – Muriel az, aki olyan szituációt teremt, ami ezeket a drámai dolgokat elviselhetővé teszi, illetve közelebb visz a megoldáshoz.

Mikor kérjünk?

A Muriel közvetítette kozmikus erő ideje a Rák csillagjegy időszaka: június 21-től július 22-ig.

Mikháel (Mihály) : a siker angyala

[„LEVEGŐS (labilis) TŰZ” = „Szilárd Tűz” : Oroszlán – Nap]

Az Oroszlán állatövi jegy, illetve annak uralkodó bolygója, a Nap alá rendelt arkangyal az optimizmus, a büszkeség, a tartás, a nagyvonalúság, a bátor és hidegvérű cselekedetek angyala. Hozzá tartozik, hogy nem hátrál meg semmiféle nehézségtől, és ha valami nem sikerül, akkor egy másik oldalról fog hozzá, hogy amit eltervezett azt véghez vigye, de nem adja fel.

Mikháel (Mihály) : a siker angyala
Mikháel (Mihály) : a siker angyala

Az időszak jellemzése: A tüzes energia megőrzése és nagylelkű kisugárzása. A tekintély, sugárzó életerő, elégedettség és büszkeség képviselete.

Mit kérhetünk tőle?

Aki gyermekáldásra vágyakozik, és az nem sikerül, vagy aki többet szeretné látni az unokáját, az Mihály arkangyalhoz fordulhat, hogy adjon erőt, kitartást és segítsen hozzá a vágyunk valóra válásához.

Mihály arkangyal az esküvőkön is láthatatlanul jelen van, hiszen a pár boldogságáért felelős.

Ha komoly vitába, veszekedésbe esetleg harcba keveredünk, netán a nekünk fontos embereket bántják, akkor is Mihály az, akinek a segítségére számíthatunk, hogy az ilyen helyzetekből kikerüljünk.

Segítsen abban, hogy régi sérelmeinket – amelyek különböző emberek, helyzetek hatására hirtelen, megmagyarázhatatlan módon – feltörnek a lelkünkből, ne rágódjunk, hanem csak és kizárólag a jelenre koncentráljunk.

A szerelemben, ha csalódás ér bennünket, ha valaki játszik az érzelmeinkkel, netán meg akar zsarolni bennünket, akkor Mihály arkangyal erőt ad, hogy kisebb lelki sérülésekkel, de kiszálljunk, lezárjuk az ilyen kapcsolatokat.

Aki versenyszerűen sportol, és sok erőt, energiát fektetett a felkészülésbe, az a versenyen nyerjen.

Mikor kérjünk?

Mihály arkangyal közvetítette kozmikus energia ideje az Oroszlán csillagjegy időszaka: július 23-től augusztus 22-ig.

Raziel : a tettek angyala

[„LEVEGŐS (labilis) TŰZ” = „Válozó Föld” : Szűz – Merkúr]

Az időszak jellemzése: Az anyagi jellegű energia pontos és rendszeres alkalmazása, átalakítása és szolgálatkész felajánlása a világ számára a rend érdekében.

A Szűz állatövi jegy, illetve annak uralkodó bolygója, a Merkúr alá rendelt másik arkangyal, Raziel (az Ikrek jegyében is a Merkúr uralkodik, de annak a jegynek a lélekvezetője Chamuel arkanagyal).

Raziel a tökéletességre törekvés, a szorgalom, a munka, a gyógyítás és a gyógyulás, az ész és a jó megfigyelőképesség angyala.

Mit kérhetünk tőle?

A munkában kérhetünk segítséget, ha nincs munkánk, vagy ha a munkahelyünkön nehéz helyzet alakult ki, és esetleg az elbocsátás réme fenyeget.

Raziel : a tettek angyala
Raziel : a tettek angyala

Kérjük Razielt, hogy segítsen munkához, vagy feladathoz, és a tétlenséget száműzze az életünkből. De kérhetjük a rossz munkahelyi légkör megszüntetéséhez is.

Kérhetjük a segítségét, ha tanulni szeretnénk, hogy tökéletesen el tudjuk sajátítani a tudást, és amit megtanultunk annak minél előbb hasznát vegyük.

Az egészség frontján, a jó fizikai, és szellemi állapotért is Raziel segítségére számíthatunk. Ha valamelyiknek híján vagyunk, akkor lélekvezetőnk támogatására számíthatunk.
És természetesen a hétköznapi, apró-cseprő ügyekben.

Mikor kérjük?

Raziel arkangyal közetítette kozmikus energia ideje a Szűz csillagjegy időszaka: augusztus 23 – szeptember 22-ig

Cikk és képek forrása: tarrdaniel.com

Borítókép: marcoarrifano.blogspot.com

Az Áramlás Gyakorlatával sikeres életet élhetsz