Az angyalok energiájának behívása
Az angyalok energiájának behívása
Hívd be az angyalok erejét az életedbe, hogy az angyalok és égiek segítsék spirituális fejlődésed és életfeladataid teljesítését.

A következőkben megismerheted, hogy melyik fény elképzelésével, vizualizációjával melyik angyali erőt tudod bevonzani. Az angyalok energiáját ugyanis könnyedén be tudod Te is hívni, ha ismered a vizualizáció technikáját.

A vizualizáció technikája egyszerű és az angyalok a segítségedre lesznek

Ismerd meg a különböző színeket, hogy behívhasd az életedbe az angyali erőket.

Az angyalok energiájának behívása

Az Áramlás Gyakorlatával sikeres életet élhetsz

A szivárványszínű fény

Ha szivárványszínű fényt képzelünk magunk köré, akkor ezzel az előző életből hozott blokkok és a karmikus egyensúlytalanságok feloldását segítjük elő. Ha a szivárvány összes színét behívjuk, akkor egy időben több szinten is zajlik gyógyulásunk.

A szivárványszín Raziel arkangyalhoz kapcsolódik.

Raziel igen bölcs, és mágikus erejű. Segít azoknak, akik magas spirituális célokkal rendelkeznek, hogy képességeikkel kapcsolatos félelmeiket el tudják engedni.

A smaragdzöld fény

A smaragdzöld fény Rafael arkangyallal hozható kapcsolatba, aki a legfőbb gyógyítónak számít az angyalok között. Amikor őt hívjuk, akkor smaragdzöld szárnyait kiterjeszti a gyógyítandó személy fölé.

A zöld fény igen hatékony, olyan, mint egy gyógyító balzsam, vagy egy igen csak gyorsan ható gyógyszer.

Nem fontos vizualizálnunk Rafael arkangyalt, elég, ha csak a zöld fényt képzeljük a beteg köré. Az eredmény ugyanolyan gyógyító erejű lesz. Amikor a fényt hívjuk ugyanis, az olyan, mintha az angyalokat hívnánk, mivel az angyalok valódi lényege a fény.

Amikor Rafael arkangyal a közelünkben van, fizikálisan is láthatunk zöld fényszikrákat, de lelki szemeink előtt mindenképpen smaragdzöld fények villannak fel.

Ez a szín egészen addig marad a beteg, vagy sérült rész körül, amíg be nem következik a gyógyulás. Mindegy, hogy testi (pl. fejfájás), vagy lelki (pl. depresszió) betegségről van szó, a lényeg ugyanaz. A színes fény küldése tehát a leghatékonyabb módszer.

A fehér fény

Amikor fehér fényt hívunk be, akkor egy intelligens, élő fény árad be életünkbe. A fehér fény ugyanis az őrangyalok színe. A fehér fény tökéletesen alkalmas arra, hogy védelmet élvezzünk bármilyen külső, vagy belső hatás ellen.

Szinte körbevesz bennünket, megóv mindentől, és mindenkitől, de főként a negatív energiáktól.

Gyógyításnál sokan alkalmazzák a fehér fényt a smaragdzöld fénnyel együtt. A fehér fény ugyanis megvéd a negatív behatásoktól, a smaragdzöld, pedig gyógyít. Így biztonságos, tiszta gyógyulás várható.

A fehér fény kettős feladatot lát el: egyfelől tisztít, elősegítve ezzel a gyógyulás megindulását, másfelől pedig védelmez. Azt, hogy melyik feladatot látja éppen el, a fény behívásakor megfogalmazott szándékaink döntik el.

Az arany fény

Az arany fény a krisztusi energia színe, de ezalatt nem feltétlenül a keresztény vallás értendő, hanem a megbocsátás, és az erőteljes, feltétel nélküli szeretet energiáját. Arany fényt annak érdekében is behívhatunk, hogy segítsen megerősíteni saját hitünket, vagy más gyógyítandó személyt.

az arany fényt is behívhatjuk más színekkel együtt
az arany fényt is behívhatjuk más színekkel együtt

Mint ahogy más fényeket is, az arany fényt is behívhatjuk más színekkel együtt.

Ha például félünk valamitől, hívjunk be arany fényt fehér fénnyel együtt. Ilyenkor az arany fény erősíteni fogja hitünket, a fehér pedig védelmünkről gondoskodik.

Angyali fények

Arról, hogy kéréseink meghallgatásra találtak, elsősorban az angyali fények megjelenése biztosít bennünket. Ezek a fények szikrázóak, tűzijátékhoz hasonlítanak.

Előfordulhat azonban az is, hogy csak felvillannak, mint amikor vakuval fényképezünk.

az angyali fények megjelenése biztosít bennünket
az angyali fények megjelenése biztosít bennünket

A fehér fény az őrangyalok szikrája, a színes fények pedig az arkangyalok aurája. Az angyali fények akkor is megjelennek, amikor vigaszra, vagy megerősítésre van szükségünk.

Az angyalok mindig félelmeink elűzésével gyógyítanak, és azzal, hogy gyógyító fényükkel kitisztítják testünkből a negativitást. Ez által helyreáll az egyensúly.

Gyógyítás gyertyával

A fényeket behívhatjuk gyertya segítségével is. Figyeljük meg a következőt: amikor egy égő, fehér gyertya fényébe nézünk, tudatunkat félelmek nélkül tudjuk vágyainkra összpontosítani.

Ez által sokkal hatékonyabban tudunk koncentrálni arra, az általunk behívott fényre.

Nézzünk tehát a gyertya lángjába, képzeljük magunk elé legerősebb vágyunkat, és mondjuk ki (akár hangosan is): “Ezt, vagy ennél jobbat szeretnék!”

Forrás: Dorenn Virtue: Angyal terápia

Borítókép: souljourneyacademy

Figyelem! Az angyalokkal való közös munka nem helyettesíti a hagyományos orvosi kezelést! A weboldalon található információk nem orvosi tanácsadás céljából kerülnek közlésre és nem is tekinthetők orvosi tanácsnak. A jelen Webhelyen található információkat kizárólag általános oktatási és tájékoztatási célból közöljük.

Az információk nem helyettesítik az egészségügyi szakemberek tanácsait, kezelését vagy ajánlásait. Fontos, hogy – a személyedre szabott orvosi és egészségügyi szükségleteivel összhangban – betartsd az orvosod és más egészségügyi szakember utasításait.

Kérjük, a weboldalon ismertetett bármely eljárás alkalmazása előtt kérj tanácsot orvosodtól vagy más egészségügyi szakembertől. Mi nem nyújtunk orvosi tanácsadást vagy egészségügyi szolgáltatást.

Az Áramlás Gyakorlatával sikeres életet élhetsz
Previous articleAz Életfa jelentése és eredete
Next articleTelihold, beteljesülés és elengedés, Havas telihold februárban