Angyali energiákkal töltődés és pegazus energiák használata
Angyali energiákkal töltődés és pegazus energiák használata
Az angyali energiákkal való feltöltődés rövid távon is kedvező hatásokkal bírhat, hosszú távon azonban valódi csodákat tapasztalhatunk meg általuk!

Az angyali energia, illetve a pegazus energia része az univerzum anyagon túli síkjainak, ugyanakkor nem minden energia angyali vagy pegazus energia, jóllehet az angyalok felügyelik a teremtés egészét és a pegazusok valósítják meg az összeköttetést a síkok és dimenziók között.

Milyen energiát tekinthetünk angyalinak?

Az angyalok és pegazusok feladata, hogy az a mérhetetlen hatalom és tudatosság, amit IstenNőnek szoktunk hívni, jelen lehessen mindenütt a Teremtés egészében anélkül, hogy azt megsemmisítené.

Amiként kisülne egy kis elektromotor, ha 220 V-ot vezetnénk bele transzformáció nélkül, vagy a Föld is atomjaira hullana, ha a Nap közvetlen közelében lenne, úgy a Mindenség is megsemmisülne, ha a Forrás közvetlenül, teljes valóságában mutatkozna meg mindenütt.

Az Áramlás Gyakorlatával sikeres életet élhetsz

Az IstenNő aktív jelenléte az angyal, és a közvetítést megvalósító, folyamatban tartó ágense a pegazus.

Angyali energiákkal töltődés és pegazus energiák használata
Angyali energiákkal töltődés és pegazus energiák használata

Töltődés angyali energiákkal

Az angyalok erői megtalálhatók a Föld különböző pontjain. Ezek egy része ismert, másik hányada titkos, vagy még felfedezetlen. Az ismert erőterek környékén alakultak ki a szent helyek, illetve mindenütt szent hely alakulhat ki, ahol angyali jelenlét található.

Ezeket a helyeket elsősorban a látó képességgel megáldott szellemi vezetők képesek feltárni, megjelölni és működtetni, ugyanakkor bárki ember, aki nyitott a spirituális valóságra, képes érzékelni ezen helyeket.

Az angyali energiákból való töltődést nagymértékben befolyásolja, hogy az ember mennyire nyitott, mennyire tiszta az energiarendszere és mennyi benne a blokk, a gátló hitrendszer. Minthogy az angyali erők mindig az adott helyhez és személyhez idomulnak, ahova és akihez tartoznak, a velük való feltöltődés alapja a harmonizáció.

Mi a helyzet a rezgésszinttel?

A rezgésszint modern ezomaterialista kifejezés. A spirituális energiáknak nincs rezgésszáma, különben mérhető volna fizikai eszközökkel, foghatók volnának rádióvevőkkel.

A spirituális energiák anyagi világban való konkrét megjelenésének van rezgésszintje – bármikor megtapasztalható a hatásuk, amikor elektronikus eszközök (számítógépek, telefonok, világítás, stb.) “meghülyülnek” a jelenlétük miatt.

Az angyali és pegazus energiák másmilyenek: a lélekre, tudatra hatnak elsősorban, nem a fizikai világra. Az aetherikus, éltető energiatest a hatóterületük.

Egy ház akkor is évtizedekig állhat, ha minden spirituális energiát kiöltek belőle, és akkor is összeomolhat, ha annyira szent, hogy szinte már fizikailag világít. Az angyali energiák tehát nem a fizikai valóságot hatják át elsősorban, hanem a közvetlenül ahhoz kapcsolódó aetherikus valóságot.

Hogyan töltekezzünk fel angyali energiákkal?

Az angyali energiák finom és megújító hatása egyértelművé válik, ahogy feltöltekezünk velük: mi magunk is újult erőre kapunk, teljesebbé, energikusabbá válunk.

Hogyan töltekezzünk fel angyali energiákkal? Kép: Céline Druguet
Hogyan töltekezzünk fel angyali energiákkal? Kép: Céline Druguet

A legegyszerűbb módszer valamely szent hely felkeresése, és ott egy negyed óránál hosszabb csendes meditációt végezni. A meditáció során imádkozhatsz vagy csöndben is maradhatsz, kitárulkozhatsz vagy magadba fordulhatsz – rajtad áll.

Legfontosabb, hogy kövesd a megérzéseidet, az intuíciódat (és ne az érzéseidet, az emócióidat!), mert az a magasabb tudatod, Önvalód üzenete – míg az érzéseid a testedből és hormonrendszeredből fakadnak.

Engedd azon a helyen, hogy átjárjon a tiszta, spirituális, angyali energia! Töltekezz fel vele – pontosan tudni fogod, mikor töltődtél fel teljesen, mert olyan érzés lesz, mintha egyszerre kialudtad volna magad és tele volnál energiával.

Biztosan meg fogod tapasztalni, hogy az angyali energiák erőterében töltődni egészen kézzelfogható eredményt ad. Nem olyan lesz, “mintha éreznél valamit”. A sikeres töltődés bizonyítéka a tényleges feltöltődés.

Hogyan használjuk a pegazus energiákat?

A pegazusok, azaz égi lovak használatának alapja, hogy úgy bánj velük, mint szellemállatokkal: irányításra, erős akarattal való uralásra van szükségük. Határozott kézre és egyértelmű célkitűzésekre.

Kérd az Égiektől a pegazusod, és egy meditáció során szerszámozd fel, ülj a hátára és iramodjatok meg a célod megvalósítása felé.

Milyen középtávú hatásai vannak az angyali energiákkal való gyakori töltődésnek?

A rövidtávú hatások nyilvánvalóak, míg az angyali energiák közép- és hosszútávú (több hónap-éves időtávokról beszélünk) hatásai a spirituális és mágikus (egy szóval: teremtő) képességek kibontakozásában és erősödésében jelentkeznek.

Ugyanakkor könnyen lehetséges, hogy ideiglenesen a negatív hatások, támadások száma és intenzitása is növekedni fog – ha felgyúl egy lámpa az éjben, rengeteg rovar és féreg sereglik köré.

Ha ez bekövetkezik, használd a tiszta mennyei energiádat önmagad megvédelmezésére és tisztítására.

Borítókép: wikimedia

Az Áramlás Gyakorlatával sikeres életet élhetsz
Previous articleMi az a pegazus, mit kell tudni az égi lovakról? A pegazusok rövid természetrajza
Next articleEzoterikus képesség, spirituális tehetség, okkult hatalom – születni kell Képességgel vagy bárki megszerezheti?