Az angyalmágia alapjai
Az angyalmágia alapjai
Az angyalok segítenek - ha kéred, vagy ha a Teremtő erre utasítja őket. Az angyalok ugyanis tiszteletben tartják a szabad akaratot.

Az angyalok, mint nevük is mutatja, küldöttek. Mindössze ezt a pár lépést kell betartanunk, hogy segítsük az angyalokat abban, hogy ők is segíthessenek nekünk.

Az angyaloktól való segítségkérés során érdemes öt lépést betartani

Az öt lépés csak ajánlott, nem kötelező vagy nem írja elő spirituális törvény – viszont megkönnyíti a dolgodat. 

1. Mindig a Teremtőtől kérjünk segítséget elsőként!

Az angyalok a Teremtő utasításait teljesítik. Képzeld el őket úgy, mint egy postást – ha levelet akarsz kapni, nem a postást kéred meg, hogy hozza már ki! Viszont amikor a küldemény megérkezik, megköszönheted a postásnak.

Az Áramlás Gyakorlatával sikeres életet élhetsz

Minden kéréssel elsődlegesen az IstenNőhöz fordulj tehát – és utána tedd hozzá, hogy „és minden jóakaratú égi hatalom„.

Az angyali segítségkérés 5 lépése
Az angyali segítségkérés 5 lépése

2. Kérésed mindig teljes átéléssel fogalmazd meg

Az angyalok a Szabad Akarat törvénye miatt nem avatkozhatnak bele az emberek életébe a kifejezett engedélyünk nélkül. Az életveszély esetében csak az őrangyal avatkozik közbe és ő is akkor, ha még nem jött el az idő.

Hogyan lehetséges akkor életveszély? Mert a valóság egy folyamatosan átalakul, szövevényes, multidimenzionális világmindenség, ahol nincsen előre eldöntve a jövő!

Hogyan kérj bármit az Teremtőtől és az angyaloktól? Tiszta szívvel, teljesen rájuk összpontosítva, látva és érezve, hogy ott vannak veled. Pusztán rájuk gondolni éppen úgy kevés, mint ahogy nem készül el az ebéd sem, ha csak gondolsz rá.

3. Probléma helyett feladatot láss magad előtt

Ahhoz, hogy az IstenNő és az angyalok segíthessenek, mindenekelőtt lásd feladatként a problémát! Amíg problémaként kezeled, addig el akarod kerülni. Ahogy feladatként tekintesz rá, máris a megoldáson töprengsz.

Az Égiek pedig ugyanígy fognak hozzáállni. Miért? Mert a Te életed, a Te problémád/feladatod. Szabad akaratod van, tehát ők igazodnak ebben hozzád.

4. Higgy az Égi segítségben

Az IstenNő akarata az, hogy boldogok legyünk, azaz úgy éljünk, ahogy valóban élni akarunk! Ha eldöntöttük, hogy végre a saját utunkat járjuk, megadnak az Égiek minden segítséget.

Ehhez viszont érdemes bízni bennük. Ha pegazust kérsz és kapsz, azt is csak akkor üld meg, ha biztos vagy a dolgodban.

5. Kövesd az Égi irányítást!

Az Égi segítség bármilyen formában megérkezhet, de sosem tartós a lehetőség, amit kínálnak. Vagy akkor élsz vele, vagy többet nem bukkan fel. Érdemes tehát követni az Égi irányítást, meglovagolni a pegazusodat, hogy minél hamarabb és eredményesebben érj célba.

Elvégre meg akarod oldani az életedben megjelenő feladatokat, igaz?

Borítókép: pixy.org

 

Az Áramlás Gyakorlatával sikeres életet élhetsz