Az angyalmágia alapjai
Az angyalmágia alapjai
Az ókorig nyúlik vissza az angyalok segítségül hívása mágikus szertartások során. 
Aki az okkultizmus* valamely területén dolgozik, jó, ha tisztában van az angyalmágia sajátosságaival.

Az angyalmágia az angyalok segítségével végzett mágia

Amikor angyalmágiáról beszélünk, tulajdonképpen arról van szó, hogy bizonyos szertartásokat, varázslatokat végzünk angyalokkal.

Fontos, hogy nem mágiákat végzünk, hanem különböző módokon kérünk segítséget angyalainktól. Azért nem mágiákat, amiért nincsenek médiák, vagy ablakokok meg kenyerekek sem!

Az angyalmágia alapjai
Az angyalmágia alapjai

Az Áramlás Gyakorlatával sikeres életet élhetsz

Mi az angyalmágia legfőbb célja?

Igyekszünk bevonzani őket életünkbe és együtt munkálkodni velük. Az angyalok a mi szükségleteinkhez szabják a velünk való érintkezést.

Így minden olyan tevékenység, amit angyalokkal végzünk, vagy olyan, amelyekben a segítségüket kérjük, meghozza munkánk gyümölcsét.

Milyen gyakran éljünk az angyalmágiával?

Nyugodtan mindennapi életünk részévé tehetjük őket, türelmetlenül várják, hogy szólítsuk őket és kérjük a segítségüket, hogy szolgálhassák a mindenségben a jót.

Az angyalmágia alapjai

Az angyalmágia alapjai

Amikor az angyalokat kérjük, hogy segítsenek nekünk egy feladat megoldásában, biztosak lehetünk benne, hogy nemcsak a mi kívánságunk és akaratunk teljesül, hanem a magasabb akarat szándéka is.

Mi az angyalokhoz intézett kérés lényege?

Ha valamit kérünk, az minden esetben megnyílást jelent a másik fél felé. Miközben megnyílunk, készen állunk valaminek a befogadására is.

Átlépünk korlátainkon, és felfedezzük az életükben jelenlévő csodákat. Mindazt, ami körülvesz, csak eddig nem láttuk meg a szépséget, a szeretetet, a jóságot és a bölcsességet.

Az angyalmágia alapjai
Az angyalmágia alapjai

Legyél szabad, élj szívedben rejtező Valódi Akaratod szerint!

Ne korlátozd hát magad! Fedezd fel a csodát, ami te magad vagy!

A kérés nem jelent mohóságot, vagy követelést. Nyitottságot jelent, elfogadást.

Dolgozzunk hát bátran együtt angyalainkkal!

Az angyalmágiába vetett hit olyan régi, mint az angyalokba vetett hit

Az Angyalmágia az Angyalok megidézésének és az Angyalokkal való kommunikációnak ősi művészete és rituáléja. Tudtad, hogy az angyalok látnak téged, bárhová mész és bármit is teszel?
Néhány évtizedes hanyagolás után a modern világ újra felfedezte az Angyalokat és a mágia használatát az emberiség javára. Az angyalmágia az angyalok megidézése körül forog. Segítenek a spirituális út megtalálásában, az álmaid manifesztálásában, a spirituális érzékeidről, és arról, hogy hogyan kellene haladnod az életedben.

*Okkultizmus, okkult, miről is beszélünk?

Sokakban él egyfajta félelem az okkultizmustól, mintha az valami gonosz dolog volna. Holott csak annyit jelent: rejtett, titkolt.

Tudod, mit jelent az ezotéria? Belsős, titkos tanítást. Igen, okkultizmus = ezotéria. Okkult = ezoterikus.

Csak éppen az okkult az latin eredetű (occultare – titkolt), míg az ezotéria görög (eszóteró [ἐσωτέρω] – legbenső, ἐσωτερικός [eszóterikosz] – belső, zárt körbe tartozó ).

Ha nem félsz az ezotériától, miért kéne félned az ezotériától – azaz okkulttól – azaz rejtett, titkos tudástól?

Forrás: spiritan.hu

Borítókép: Gavin Allanwood/Unsplash

Az Áramlás Gyakorlatával sikeres életet élhetsz