Lehetséges energiát küldeni országos szinten, sőt az egész világnak?
Lehetséges energiát küldeni országos szinten, sőt az egész világnak?

Egyre többen hirdetik, posztolják, terjesztik, hogy mennyi hatalmas energiát küldenek bárkinek, sőt egész országoknak, népeknek vagy akár a világnak. Utána meg nem történik semmi. A világ megy tovább, az emberek pedig nem változnak.

Holott pontosan tudjuk, hogy aki valóban bír avatásokkal, ténylegesen rendelkezik hozzáféréssel spirituális energiaforrásokhoz, az képes egyéni léptékben hatékony változást elérni. Azt is tudjuk, hogy vannak, akik ennél sokkal több energiát tudnak megmozgatni.

Hogyan működik az energia közvetítés spirituálisan?

Energia fogadásánál és küldésénél úgy működik az energiarendszered, akár a villamoshálózat kábelei és elosztó pontjai.

Aki azt hiszi, hogy kiscsillió gigawattnak megfelelő energiát fogad és küld, az akkor jár jól, ha mindez csak elképzelés marad a fejében.

Tudod, mi történik, ha egy kábelen keresztül sokkal több energiát akarunk átküldeni, mint amire hitelesítve van?

Szétég.

Az Áramlás Gyakorlatával sikeres életet élhetsz

A TE energiarendszered is szétég, ha sokkal több energiát próbálsz közvetíteni

Aki valóban foglalkozik energetikával, és nekiáll kísérletezni, hogy mennyi energiát tud befogadni vagy közvetíteni, az előbb-utóbb megtapasztalja azt, hogy bizony az energiarendszerének vannak korlátai.

De hát hogy ne volnának?! Alapvetően arra tervezték, hogy életenergiát szállítson a sejtekbe az alsó erőközpontból, érzelmi energiát a szívközpontból és szellemi energiát a fejközpontból.

Emellett arra is képes, hogy kapcsolódjon a környezetének energiaáramlataival és más energiarendszerekkel is megannyi szálon keresztül és ezen szálakon, kapcsolatokon át energiacsere menjen folyamatosan.

Mi történik az emberi energiarendszerrel túlterhelés esetén?

Ha egy képzetlen energiarendszerre hirtelen túl nagy mennyiségű energiát engedünk, annak nem várt energetikai (sérülés) és fizikai (ájulás, eufória és bezuhanás, szédülés, rosszullét) hatásai lesznek.

Gondolj bele és emlékezz vissza, milyen az, amikor hirtelen sok érzelem fut át rajtad, vagy nagy, erős érzelmi hullámot élsz meg:

  • Volt olyan, hogy teljesen elfeledkeztél minden tennivalódról az eufóriától?
  • Voltál már rosszul félelemtől, aggódástól?
  • Érezted már úgy magad egy nagyon erős érzelmi helyzet után, hogy hirtelen elfáradtál, erőd se maradt?

Akkor most gondold meg, hogy ezek csak simán érzelmek voltak, némi erőtöbblettel a hétköznapi energiaszintjükhöz képest! Ezek még sehol sincsenek egy erőteljesebb gyógyításhoz vagy manifesztáláshoz hasonlítva…

Ha nem kaptál avatásokat és képzést, az egész csak fantáziálás lesz

… És akkor hol van még az, amikor valaki azt állítja, hogy százaknak, ezreknek küld gigamegahiperwatt mennyiségű energiát, pláne azt állíva hogy bárki bármilyen energiából bármennyit tud küldeni csak el kell képzelje.

Aki ilyet állít, arról tudjátok, pontosan ez történik: képzeleg. Elképzel a fejében egy helyzetet és igaznak hiszi. Pont olyan, mint amikor emberek elkezdenek sosem volt emlékeket gyártani… avagy az önhitegetés iskolapéldája.

Lehetséges kifejezetten nagy mennyiségű energiát megmozgatni?

Igen, természetesen lehetséges kifejezetten nagy mennyiségű spirituális energiát megmozgatni – kellő tanulás és gyakorlás által. Azonban az emberi test energiarendszerének ekkor is lesz olyan határa, amin túl már súlyos árat kell fizetni, pontosan úgy, mint a fizikai testnél is.

Ahogy nem lehet a végtelenségig erősíteni az izomrendszert, úgy az energiarendszernek is létezik tűréshatára. A bölcs pedig csak akkor lép ezen túl, ha nincs választása.

Mi a módja annak, ha falu, város vagy ország léptékben akarunk energiát közvetíteni?

Használjunk eszközöket. Mit teszünk akkor, ha nagyfeszültségű áramot akarunk eljuttatni egy településre? Kiépítjük a közműhálózatot és egy transzformátorállomást is, hogy végül az egyes házakba, lakásokba már 230V jusson el.

Energiaközvetítésnél az elv ugyanez, persze, kábelek és tartóoszlopok nélkül: az energiatestünktől függetlenül kell továbbítsuk a spirituális energiát, annyira véve részt a folyamatban, hogy mi döntjük el, milyen energiát és mennyit és hova továbbítunk.

A többit a kiépített rendszerünk végzi – azt már a megfelelő avatások és tanulmányok révén ismeri meg mindenki, hogyan építhet ilyen rendszert.

Amíg ez nem történik meg, addig a hatalmas energiák mozgatása… csupán képzelgés és önhitegetés marad.

Astraios

Az Áramlás Gyakorlatával sikeres életet élhetsz