Erőjelek, avagy mi a szív, és mi az erő valójában?
Erőjelek, avagy mi a szív, és mi az erő valójában?
Az erő, a szeretet, a szívtudatosság közkedvelt fogalmak a modern ezoteriában - de vajon mit is jelentenek igazában?

Miben különbözik egyik nap a másiktól? Befolyásolja-e a világ alakulását a holdállás s az aktuális dátumok?

Igen, és nem is.

Mert mindezektől függetlenül minden nap egyedi, s megismételhetetlen. Olyan nap, ahol tudatosan átlátva a saját dolgainkat alakítjuk mi a saját életünket. Az egyéni döntéseinkkel, hogy önmagunk ellen cselekszünk e épp, vagy sem.

Az Áramlás Gyakorlatával sikeres életet élhetsz

Jól csak a szívével lát az ember… De mi is valójában a szív? S mi vajon az erő?

Az erő lehet fizikai erő. Ez által összetűzésbe kerülhetünk, hogy megvívjuk harcaink. Egyénenként, s kollektív. Az erő legalsó aspektusában ez folyik most is.

Harcba szállva  az elmúlt időszakban is, akár  az oltott s oltatlan vitában. A háborgó háború vitában. Mindkét esetben elvágva magunk a forrástól, az erő magasabb aspektusától.

Erőjelek, avagy mi a szív, és mi az erő valójában?
Erőjelek, avagy mi a szív, és mi az erő valójában?

Mi az erő magasabb aspektusa?

Az erő a szeretet szíverő s a felsőbb énnel látás, a harmadik szemhez tartozó szív szeretetteli tisztán látás.  Amikor nem erőszakolod meg sem magadat, sem a másikat, hanem tiszta szívvel látod magasabb aspektusból tenmagad, s a másikat is.

Teljességében. A fájdalmaival, az akadályaival, a szeretetlenségével mindkettőtöket, vagy mindannyiunkat. Nem beazonosulni s beleragadni, hanem figyelni s látni. Látva az összefüggéseket, hogy mit miért teszel, és látva a megoldásokat is.

A megoldásokhoz kellenek az eszközök, ezért is vagyunk itt. Vannak olyan eszközök, amiket már megszereztünk, s van, amit most fogunk. (Ez ugyanúgy vonatkozik az emberiség kollektív tudatára is)

A harmadik szemünk mellett lévő oldalsó csakra a bölcsességcsakra, amely segít rálátni az eszközökre. Ez akkor kezd kifejlődni, amikor tudatosabban kezded szemlélni a világod.

Mi történik most a kollektívben?

Két éve kezdődött, hogy a félelem kézzel foghatóbb lett az embereknek. Igen. Ez is ott van megint. Picit más formában, de a feladat ugyanaz. Mögé nézni.

Egyenként.

Miért félsz, mit féltesz, hol vagy bizonytalan? S mint akkor most is. Dolgozni ezeken. Megélni, de nem beleragadni. Beengedni mögé az erő magasabb aspektusát.  Eszközöket szerezni.

A férfi és a nő harca – a régi és az új harca

A régi férfi, aki harcos és hadba megy. Ez történik most. Mindenki figyeli. A nő megint ebben a harcban kiszolgáltatottá válik. Mert övé a tűzhely s nem a harc. Akkor sem, ha az életében eddig férfiként harcolt.

A férfi még nem találta meg a helyét ebben a különös világban. Bár hétköznapjaiban a harc eszközeivel élt, de kezdte kialakítani a társadalom által alkotta szerepekben önmagát. Megteremtve saját erejét, a munkájában, a mindennapi életben.

Ébredve az elmúlt időszak által, hogy itt több minden van, mint a fizikai. Már feladat lett a lélek s a szellem ereje.

A férfi és a nő harca - a régi és az új harca
A férfi és a nő harca – a régi és az új harca

De mint minden nagyobb változás előtt elemi erővel húzz vissza a fizikaiban való ragaszkodó ellenerő. A harcos, a katona, a fizikai szinten való megélése. Ez történik most. A kollektív Férfi küzdelme. A kollektív Nő félelme s küzdelme. Még a Főpap és a Főpapnő beengedése előtti külső és belső harcok.

Mi tehetünk most, s mivel segítjük a változást?

Engedjük be a Férfiba és a Nőbe is az Erő felsőbb aspektusát. Egyénenként önmagunkba, segítve ezzel az emberiség tudatát.  Mert amit most magadért teszel a kollektívban jobban hat, mint bármikor.

Mi ennek a módja?

A Felsőbb én, a Forrás, az Isteni, a Transzcendens Erőben való létezést lehozni, a fizikai életedbe, ami által nem a személyiség az ego útvesztőjében vagy, hanem tudatosan átlátod az életed, s hagyod, hogy ez a felsőbb tudatosság vezessen.

Ez kell beengedni tudatosan a bennünk élő Férfibe és a Nőbe egyaránt. A kérsz s megadatik. A Mátrix ereje. Kinyitod a tudatodat rá, s megindul a folyamat. Ezzel a saját életedet és a harcostársaid életét is segíted.

Christine B. Lona

Cikk forrása

Borítókép: Jasmine Carter

Az Áramlás Gyakorlatával sikeres életet élhetsz