Hálaima a Teremtőnek
Hálaima a Teremtőnek
Ezt az imát minden alkalommal mondd el, amikor úgy érzed, ki akarod fejezni hálád a Teremtőnek.

A hála azonban mindazoknak szólhat és szóljon is, akik számodra bármilyen segítséget, támogatást, hasznot nyújtottak szabad akaratukból.

Miért fontos a hálaadás?

A hálaadás boldogabbá tehet. Számos olyan dolog van, amely a megbecsülés vagy a hála pozitív érzéseit idézheti elő, amelyek az embereket az értelem és a jobb egészség felé terelhetik.

Fedezd fel, hogy a hála egyszerű gyakorlata milyen sokféle előnnyel járhat az életedben, kiváltképpen ha naponta elmondod a Hálaimát a Teremtőnek.

Az Áramlás Gyakorlatával sikeres életet élhetsz

Mire jó a hála?

A hála hatalmas pozitív erő. Távol áll attól, hogy egy bolyhos vagy komolytalan fogalom legyen, valódi hatással van a fizikai egészségre, az érzelmi jólétre, a motivációra, az elkötelezettségre és a hovatartozásra.

Minden nap érdemes hálát adnunk. Kép: cottonbro
Minden nap érdemes hálát adnunk. Kép: cottonbro

A hálára úgy is gondolhatunk, mint apró cselekedetekre, amelyekkel elismerjük, hogy miért és kiért vagyunk hálásak, például felhívjuk a legjobb barátunkat, és elmondjuk neki, mennyit jelent számunkra. Ez a hála kifejezésének olyan aktusa, amellyel sokan rezonálhatnak.

A hála az érzelmektől fűtött megbecsülés kifejezése azért, amit az egyén kap, legyen az kézzelfogható vagy megfoghatatlan. A hálával az emberek elismerik a jót az életükben.

A hálát következetesen gyakorló emberek számos előnyről számolnak be:

Testi

 • Erősebb immunrendszer
 • Kevésbé zavarják őket a fájdalmak és fájdalmak.
 • Alacsonyabb vérnyomás
 • többet mozognak és jobban vigyáznak az egészségükre
 • Hosszabb ideig alszanak, és ébredés után felfrissültebbnek érzik magukat.

Lelki

 • Magasabb szintű pozitív érzelmek
 • Éberebbek, élénkebbek és éberebbek
 • Több öröm és öröm
 • Több optimizmus és boldogság

Közösségi

 • Segítőkészebb, nagylelkűbb és együttérzőbb
 • Megbocsátóbb
 • Társaságkedvelőbb
 • Kevésbé érzi magát magányosnak és elszigeteltnek.

Hálaima a Teremtőnek

Hálaima a Teremtőnek

Hálaima a Teremtőnek minden nap

Én, Név (a teljes neved mondd ki, lehetőleg az Eredet neved), hálát adok életem alakulásáért, mindazért a jóságért és támogatásért, amit tőled, Teremtőmtől kapok, és megértem és elfogadom minden ajándékodat, mert a javamat szolgálja.

Hálát adok, Teremtőm, a szeretteimért, a barátaimért, a társaimért, akik élnek és azokért is, akik már nem lehetnek testiekben jelen, ám együtt lehettünk, amíg megadatott.

Hálát adok, Teremtőm, az Égiekért, akik folyamatosan támogatnak, ha kérem, hogy segítsenek, és akik bár a Te szolga-teremtményeid, mégis megteszik, amit kérek, és ami szükséges számomra.

Hálát adok, Teremtőm, a testért, amelyet viselek, amely a leginkább alkalmas, hogy teljesíthessem életfeladatomat. Minden nap egyre jobban figyelek rá és ellátom szükségleteit, hogy harmóniában élhessek a testemmel.

Hálát adok, Teremtőm, az egészségért, amelyért dolgozom, hogy megmaradjon, és ha betegség ér, mindent megteszek a gyógyulásomért.

Hálát adok, Teremtőm, a helyért ahol itt és most vagyok, mert ez az az hely, és ez az az idő, amely javamat szolgálja, és ahol, és amikor teljesíthetem életfeladatomat.

Hálát adok, Teremtőm, a találkozásokért, akár pozitívan, akár negatívan hatnak közvetlenül az életemre, mert ezekből tanulok, ezek által gyarapodok és fejlődök és járulok hozzá mások fejlődéséhez is.

(Ha olyan munkád van, amit szeretsz)

Hálát adok, Teremtőm, a munkámért, hogy olyan munkát végezhetek, amit szeretek, ami nekem való, és hogy elegendő pénzt teremtek vele, hogy megvalósíthassam terveimet, elérhessem céljaimat és valóakaratom szerint élhessek. Hálát adok a sikereimért, az előre haladásomért, a munkatársaimért.

(Ha olyan munkád van, amit nem szeretsz, vagy nincs munkád)

Hálát adok, Teremtőm, a lehetőségért, hogy megtalálhatom a hivatásomat, azt a pénztermelő tevékenységet, amelyet örömmel, szívből végezhetek, amelyben kiteljesíthetem képességeimet, és amely hasznos eredménnyel jár, hogy elegendő pénzt teremthessek vele, hogy megvalósíthassam terveimet, elérhessem céljaimat és valóakaratom szerint élhessek.

Hálát adok, Teremtőm, a számlákért, mert a befizetésükkel hozzájárulok az ország működéséhez, és bizonyítom, hogy bőségben élek, mert könnyedén fizetem be a számlákat, mert mindig könnyedén érkezik pénz is rájuk.

Hálát adok, Teremtőm, a megvásárolt holmikért, mert a vásárlásuk a bőség áramlásának bizonyítéka, és mert a szükségletek szerint vásárolok, így hasznosan költöm a pénzem és hozzájárulok a helyi termelők és vállalkozók fennmaradásához és gyarapodásához.

(Emberként ezt mondd)

Hálát adok, Teremtőm, az Áramlásért, hogy a bőség, fejlődés és szabadság hatja át életem, mert szabadnak teremtettem, hogy életfeladataim teljesítve segítsem magam és lélekcsaládom fejlődését.

(Égiként ezt mondd)

Hálát adok, Teremtőm, az Áramlásért, hogy a bőség, fejlődés és szolgálat hatja át életem, mert a Teremtőm szolgálatára teremtettem, hogy életfeladataim teljesítve segítsem magam és minden fényben járó tudatos lélek fejlődését.

Hálát adok, Teremtőm, amiért itt és most lehetek és a lehető leghatékonyabb, boldog életet élhetem, amiként azt megteremtem.

Most feltöltekezem a Forrás erejével, feltöltöm testem, lelkem, szellemem, az egész lényemet, a tiszta tudatot, ami valójában vagyok, és megtelik a szívem hálával, elmém alázatossággal.

Teremtőm, vezess tovább utamon!

Ámén/Aum ha/Úgy legyen!

Borítókép: cottonbro

Az Áramlás Gyakorlatával sikeres életet élhetsz
Previous articleA napéjegyenlőség szakrális jelentősége
Next articleNézőpont kérdése – nézőpontok kérdése