Nem találod a helyed a világban? Lehet, hogy újonnan érkeztél a Földre
Nem találod a helyed a világban? Lehet, hogy újonnan érkeztél a Földre
Ha úgy érzed, a Föld nem a Te otthonod, ha nem találod a helyed, ha idegen számodra az emberek viselkedése, lehetséges, újszülött lélek vagy te magad is.
Nem találod a helyed a világban? Lehet, hogy azért, mert újonnan érkeztél a Földre

Több milliárd újszülött lélek érkezett a Földre az elmúlt 120 évben. A Forrás maga a tiszta kvintesszenciális ősenergia eredője. Ez az ősesszencia messze túlmutat a szereteten.

Az újszülött lelkek természetes, hogy úgy vélik: „a Szeretet a minden”. ⁠ A nagyon fiatal lelkek a szeretetig látnak, hiszen most érkeztek nemrég. Az újszülött csecsemő is csak készül arra, hogy az érzelmi kötődésen túl egyre tudatosabbá váljon. ⁠

Sok milliárd új lélek érkezett az elmúlt százhúsz évben a Földre

Érdemes megfigyelni, hogy „A Szeretet mindenhatóságáról”, „a Szeretet a legfőbb/legfontosabb” és „Egyek vagyunk, egyként kell éljünk, csak közös tudattá váló egység a helyes irány” beszélő emberek lelke valójában mind újszülött lélek!

Az Áramlás Gyakorlatával sikeres életet élhetsz
Nem találod a helyed a világban? Lehet, hogy újonnan érkeztél a Földre

A többségük még talán egy életet se élt a Földön, esetleg ez a második vagy harmadik leszületésük (százhúsz év alatt nyolcszor annyi ember lett a Földön, miközben rengeteg öreg lélek távozott már).

Ezek az újszülött lelkek még csak az érzésre emlékeznek

Arra, milyen volt Egynek lenni a saját lélekforrásukkal, ahonnan úgy születtek meg, ahogy a gondolat-buborékok felbukkannak az elmében az agy neurális kisülései révén.

Arra, hogy egy érdemi tudat nélküli, békés, örömteli energia-tengerben „úsznak”, magukban hordozva a kiteljesedés és tudatosság lehetőségének szikráját, ám mindez még csak „in vita potentia”, lehetőségi létben van.

A tudatosság megvalósulása még hátra van

Rengeteg életet szükséges leélniük ezeknek az újszülött lelkeknek, mire képesek lesznek meghaladni a növényi és állati létszintet: azaz az érzelmi és ösztönös létvalóságot.

Amíg valaki a Szeretetet tekinti a legfőbbnek, a Szeretetet látja a teremtés ősokának és félredobna minden egyediséget, hogy egy arctalan, semleges közös tudatban oldódjon fel, addig még nagyon messze a körforgásból való kilépés lehetősége.

A szeretet és az együttérzés az elsődleges, és hiányzik az ítélkezés, a döntéshozatal. Egy újszülött lélek még képtelen különbséget tenni jó és rossz között – olyan, mint Ádám vagy Éva a Paradicsomban: tudásnélküli.

A lélekszületéséből hozza magával azt az átható, mély érzelmi megélést, hogy „mi mind egyek vagyunk”.

Mindez teljesen természetes

Minden emelkedett emberi mester volt már ott, egykoron. Minden öreg emberi lélek átélte már ugyanezt egyszer régen.

Idővel megtanulják, hogy az egyediség és önállóság után nem az éntudat nélküli egységbe forrt szeretetben lubickolás végtelensége következik…

A Teremtő szeret Téged, igen!

A Szeretet az egyik legfőbb hatóerő. Ám van más is, és az univerzum hatalmas. Idővel majd megérted, hogy a Teremtő szeretete nem egy értelem és ész nélküli érzelem-tenger…

Drága fiatal lelkek, ez a múlt, ahonnan érkeztek

A jövő? Nos, itt nem fedhetem fel előtted a Titkot. Mondjuk úgy, a tudatosodás vezet az újraszületések láncolatából való kilépéshez, ami után bizony ugyanúgy megmarad az önvalóságotok és éntudatotok, csak már tiszta szellemi szinten.

Ám ettől még igenis lesz személyiségetek, egyedi mintázatotok továbbra is, ahogy a Felemelkedett Mesterek sem egy kaptafára valók…

Érzelmek -> ösztönök -> ésszerűség -> intuitivitás. Ez a helyes irány. Jó utat, sikeres emelkedést!

Az Áramlás Gyakorlatával sikeres életet élhetsz