Így húzd ki a napi Tarot kártyát - kezdd a napot szívtudatosan a Tarot-val
Így húzd ki a napi Tarot kártyát - kezdd a napot szívtudatosan a Tarot-val
Ha még csak most kezded tanulni a Tarot kártya használatát, vagy fejleszteni akarod az intuitív, azaz szívtudatos képességed a Tarot által, akkor megterhelőnek érezheted mind a 78 kártya jelentését megtanulni.

A jó hír az, hogy valójában nem kell az összes kártya jelentését memorizálni ahhoz, hogy minőségi, pontos leolvasást nyújts magadnak vagy másoknak!

A Tarot lényege, hogy megérintse az intuíciódat

Bízz abban, ami felmerül a tudatod mélyéről, vagy amit a felettes éned üzen neked.

Az egyik kedvenc módszerem ennek gyakorlására a Napi Tarot Kártya nevű gyakorlat, ahol pontosan azt csinálod, ami a módszer neve: minden nap húzol magadnak egy kártyát, és megnézed, milyen útmutatást kapsz tőle.

Az Áramlás Gyakorlatával sikeres életet élhetsz
Így húzd ki a napi Tarot kártyát - kezdd a napot szívtudatosan a Tarot-val
Így húzd ki a napi Tarot kártyát – kezdd a napot szívtudatosan a Tarot-val

Kezdd másként a napodat

Ahelyett, hogy reggel elsőként a telefonodhoz nyúlnál, kezdd rögtön a szívtudatosságodra hangolódással a Tarot-kártyád által.

A rituálé megtartása a napot a siker felé tereli, míg a Tarot-kártya intuitívabbá tesz azáltal, hogy eszközként dolgozik az elméd helyes irányba mozdításában.

A Napi Tarot Kártya nevű gyakorlat kiindulópontot ad – egy üzenetet. Figyeld meg az első benned felmerülő gondolatot, amikor a kihúzott Tarot-kártyára nézel – valószínűleg az intuíciód vezérel az üzenethez, amelyet pontosan meg kell hallanod abban a pillanatban.

Élvezd a Napi Tarot Kártya előnyeit

E tevékenység során más elképesztő előnyöket is láthatsz, például jobb döntéseket hozhatsz, amikor tisztábban látod a dolgokat.

Emellett intuitívabban fogsz döntéseket hozni, ahelyett, hogy külső indoklást keresnél – ami azt jelenti, hogy a meghozott döntések megfelelőek lesznek a lelked számára. Ráadásul egy olyan rituáléval kezded így a napot, amely által jól érzed magad, és ezáltal képesnek érzed majd magad a nehéz helyzetek kezelésére.

A Napi Tarot Kártya segít a szívtudatosság erősítésében

Világosabb meglátásaid is lesznek, amelyek lehetővé teszik, hogy olyan életet teremts magadnak, amelyet szeretnél, és több céllal és energiával fogod végigcsinálni a napod.

Ha legalább egy héten át megtartod naponta a Napi Tarot Kártya szertartását, akkor észre fogod venni, hogy intuíciód, azaz szívtudatosságod erősödik, élvezetesebbé válik az életed, és örömöt manifesztálhatsz a mindennapok során.

Így végezd el a Napi Tarot Kártya rituálét

Tehát hogyan is kezdd el? Hadd bontsam le neked pár lépésre.

A nap kezdetén kérdezd meg magadtól: Mit kell tudnom ma?

Amint felteszed ezt a kérdést, akkor képes lesz arra, hogy megértsd, mit próbál megérzéseid által mondani a magasabb tudatod napod során. Ez a kérdés elég általános ahhoz, hogy nyitva hagyja a kártya személyes értelmezésének lehetőségét, annak alapján, hogy mi folyik jelenleg az életedben.

Most pedig húzd ki a Tarot-kártyát, fordítsd fel és hangolódj a kártya energiájára. Kezdd el figyelni a megérzéseid, amik a Tarot lap nyomán születnek. Engedd meg, hogy megértsd, mire próbál figyelmeztetni a kártya.

Gondold át, mit jelenthet a kártya. Az egyes lapok teljes jelentését a Bevezetés a Tarot Arkánumába tanfolyamon tárom fel. Gondolj arra, hogy a kártya miként emlékeztethet egy olyan helyzetre, kapcsolatra vagy kérdésre, amelyre valamivel nagyobb figyelmet kellene fordítanod.

Milyen energiát hoz fel neked a kártya? Fontold meg ezeket a dolgokat, amikor meghatározza, mit jelenthet a kártya ebben a pillanatban.

A hosszú távú hatások

Idővel a Napi Tarot Kártya rituálé lehetőséget ad arra, hogy mélyen belemerülj az egyes kártyák jelentésébe, miközben a saját személyre szabott értelmezést is megismerheted. Nagyszerű mód arra, hogy elkötelezd magad a Tarot-gyakorlat iránt, és mind tisztábban megértsd a Tarot kártyát.

Emlékezz rá, hogy az egyes lapok „végső” jelentése mindig a kirakó személyétől függ – hiszen a Te kártyád, Te dolgozol vele, így az számít, hogy Számodra mit üzen a Tarot!

Ha részleteiben meg akarod ismerni az összes Tarot lap értelmét, akkor gyere és vegyél részt az online Tarot tanfolyamunkon, ahol Magyarországon eddig sosem oktatott részleteket és a Tarot valódi titkait ismerheted meg.

Forrás: tauportal.hu

Borítókép: Alina Vilchenko

Az Áramlás Gyakorlatával sikeres életet élhetsz