Home Tarot Tanfolyam Kezdőknek és Haladóknak – A Tarot teljes Arkánuma, eredete és titkai

Tarot Tanfolyam Kezdőknek és Haladóknak – A Tarot teljes Arkánuma, eredete és titkai

Kezdd el a Tarot Tanfolyam Kezdőknek és Haladóknak – A Tarot teljes Arkánuma, eredete és titkai tanfolyamot és 22 nap alatt, 22 lecke során olyan átfogó és mély tudásra tehetsz szert a Tarot-ról, ami páratlan Magyarországon!

Astraios vagyok és több mint 23 éve tanulom és kutatom a Tarot titkait. Azért hoztam létre a Tarot Tanfolyam Kezdőknek és Haladóknak – A Tarot teljes Arkánuma, eredete és titkai online kurzust, hogy bárki hozzáférhessen a tudásanyaghoz, még ha egy tanfolyamra testiekben nem is tudna eljutni.

Tarot Tanfolyam Kezdőknek és Haladóknak – A Tarot teljes Arkánuma, eredete és titkai tanfolyam Neked szól, ha valódi, átfogó és mély tudást akarsz

Ez a tanfolyam ugyanis nem egy felszínes, bulvár színvonalú mesedélután, ahol az előadás 50%-ban azt hallgathatod, hogy mi a szubjektív, egyéni véleménye a pár év alapozással rendelkező előadónak a Tarot-ról.

Tényleg csak azt akarod hallgatni, hogy milyen megélései voltak annak, aki pár lépéssel jár előtted, ahelyett, hogy megkapnál mindent, hogy Neked lehessenek mély és tiszta megéléseid?

Hallgatóink véleményei

Azért kezdtem a Tarot-t tanulni, mert elegem lett a felszínes, üres, önmagukat ismételgető tudásanyagokból, amik alapvető kérdésekre se tudtak választ adni

Biztos találkoztál már azokkal a hiedelmekkel és babonákkal – hiszen semmi valóságalapjuk nincs, csupán az évtizedek során ellenőrizetlenül átvett elképzelések -, hogy nem tudni, honnan ered a Tarot, vagy miért lett ez a neve, vagy miért pont azok a kártyák, színek, figurák szerepelnek a lapokon, amik.

Vagy még rosszabb: 17-18. századból származó meséket olvashatsz atlantiszi eredetről meg egyiptomi templomokban látott ős-ábrákról, és próbálták elhitetni Veled, hogy Egyiptomban, vagy éppen Atlantiszon olyan szimbólumokat használtak, amik a középkori Európára voltak jellemzők…

Mindig is tudni akartam, mi az igazság a Tarot-ról

Amikor ezeket az elképzeléseket ifjonc koromban hallottam, már akkor jelzett a belső érzékem, hogy “ez mese, nem igaz”. Onnantól kezdve egyik fő célom lett, hogy felfedezzem a Tarot eredetét.

Azt, hogy valójában honnan ered, ki vagy kik alkották meg, miért alkották meg és hány lapos volt az eredeti Tarot.

Tudni akartam, miért lett az a lapok sorrendje, ami. Tudni, hogy miért raktak össze két, egymástól ennyire elütő, teljesen más logikát követő, teljesen más jelentési rendszerrel bíró paklit, mint a Nagy és a Kis Arkánum.

Tudni akartam, mik a lapok valódi, mély, rejtett jelentései, és mik azok a kirakási módok, amik nem csak bazári jóslásra alkalmasak, hanem a valóság rejtett dimenzióinak feltárására szolgálnak.

Ha valóban tudni akarsz, ez a Tarot tanfolyam Neked készült

Tarot Tanfolyam Kezdőknek és Haladóknak – A Tarot teljes Arkánuma, eredete és titkai  egy igazi Tarot felfedező túra, ahol alászállunk a rejtett birodalmakba és megismerjük a Tarot egész rendszerét az alapoktól kezdve. 

A 22 alkalmas kurzuson részletesen megismerheted a tarot Kis- és Nagy Arkánumának 78 lapját, a mélyebb jelentéseiket, és az egész Tarot eredetét – és még ennél is többet.

Azzal a céllal született, hogy minél többen minél tisztábban és teljesebben megismerjék és megértsék a Tarot titkait, belső rendszerét, logikáját és elsajátíthassák a használatához szükséges alapvető tudást.

Az arkánum latin eredetű szó és annyit tesz: titok. Titoknak pedig az minősül, amiről kevesen tudnak. Azért választottam címként a titok szó, mert valóban egy eddig csupán nagyon szűk kör által ismert tudásanyagot osztok meg.

Miről szól a Tarot Tanfolyam Kezdőknek és Haladóknak – A Tarot teljes Arkánuma, eredete és titkai tanfolyam?

Tarot Tanfolyam Kezdőknek és Haladóknak – A Tarot teljes Arkánuma, eredete és titkai során

 • megismerheted a Tarot ez idáig legteljesebb történetét, azzal a templommal egyetemben, ahonnan a Nagy Arkánum képeinek többsége származik
 • megtanulhatod a Tarot kirakáshoz szükséges szívtudatosságot
 • megismered a Nagy Arkánum és Kis Arkánum lapjait, azok mélyebb értelmét
 • átadom több mint húsz év tudásanyagának a lapokra vonatkozó titkos jelentését, amit sehol máshol nem olvashatsz vagy hallhatsz
 • megismered az alapvető kirakásokat
 • megismersz egy különleges kirakási technikát, amit nem tanítanak máshol és pontosabb, mint a többi
 • megtanulod, hogyan válassz Tarot kártyát, miként avasd be

összességében elsajátíthatsz mindent, ami a sikeres és eredményes Tarot-használathoz szükséges!

Miben más ez a Tarot tanfolyam?

Sokan oktatják a Tarot sokféle tanfolyamon, ám kevesen mondhatják el, hogy több mint húsz éves tudásanyaggal bírnak, saját Tarot-rendszert dolgoztak ki és feltárták a Tarot valódi múltját.

Akadnak, akik „nem akarnak untatni” a Tarot történetével, holott a lapokat nem lehet megérteni teljes mélységükben anélkül, hogy tudnánk, melyik lap miért következik a másik után. A Tarot története olyan, mint a gyógyításban az anatómia, vagy az energetikában a meditáció: elhagyhatatlan alap, ráadásul rendkívül izgalmas utazás!

Mások nagy hangsúlyt fektetnek a spirituális világ „boncolgatására” meg a résztvevők lelkének simogatására, egyfajta terápiás ülésként használva az oktatást. Ezen a tanfolyamon olyan eszközt ismersz meg, amellyel saját magadon segíthetsz!

Haladni akarsz vagy elmerülni az önsajnálatban? Valós tudásra akarsz szert tenni, eljutni saját szívközpontodba, egyé válni önmagaddal a szívtudatosságban? Mert itt megtanulhatod, hogyan juss el a szívtudatosságba (intuíciónak is nevezik), mielőtt belekezdenél egy kirakásba!

Mit kapsz a Tarot tanfolyam által?

Tarot Tanfolyam Kezdőknek és Haladóknak – A Tarot teljes Arkánuma, eredete és titkai online tanfolyamon az alábbiakat kapod meg:

 • minden lecke online érhető el, egy-egy hangzóanyaggal,
 • minden nagyobb leckét követően egy önellenőrző kvízen tesztelheted a tudásod,
 • összesen majdnem hat és fél órányi hangzóanyagot kapsz (6 óra 23 perc és 47 másodperc, hogy pontosak legyünk), hogy bármikor, akár utazás közben is tanulhass,
 • a tanfolyam végén megkapod a 395 oldalas e-könyvet, egyben, ritka, különleges képanyaggal.

Hogyan épül fel a Tarot tanfolyam?

Tarot Tanfolyam Kezdőknek és Haladóknak – A Tarot teljes Arkánuma, eredete és titkai online tudásanyag 22 fejezetre tagolódik, a Nagy Arkánum 22 lapja szerint.

Mindegyik részben meg fogod találni a hagyományos értelmezést és leírást, ám mellette a saját, immáron több mint húsz évnyi kutatásom és misztikus munkám gyümölcsét is kézbe veheted. Olyan képeket, összefüggéseket, szövegeket olvashatsz majd, amelyekkel magyar olvasó eleddig szinte bizonyosan nem találkozhatott.

Az online tudásanyag úgy épül fel, hogy mindenki a saját ütemében, saját időbeosztása szerint haladhasson vele. Az egyes alfejezetek végén ellenőrző kérdések várnak, hogy meggyőződhess róla, elsajátítottad az adott szakasz lényegi tartalmát.

Mivel gazdagodsz a Tarot tanfolyam által?

Tarot Tanfolyam Kezdőknek és Haladóknak – A Tarot teljes Arkánuma, eredete és titkai online tanfolyamon:

 • megismered a Tarot egész rendszerét,
 • képessé válsz önmagad vagy mások számára kártyát kirakni,
 • helyére kerülhet az önismereted,
 • a mindennapok során bármikor használhatod majd a Tarot kártyát,
 • tiszta tudáshoz jutsz, körítés és porhintés nélkül,
 • azonnali válaszokat kaphatsz anyagiak, párkapcsolat, szerelem, karrier, utazás terén,
 • pozitív irányba változhat az életed,
 • fejlődhet az önbizalmad és az önismereted.

Hogyan tudod elvégezni a Tarot tanfolyamot?

Tarot Tanfolyam Kezdőknek és Haladóknak – A Tarot teljes Arkánuma, eredete és titkai online tudásanyag önfejlesztő tanfolyam, amelyhez a hozzáférést a tanfolyam díjának befizetését követően kapod meg.

Internetkapcsolatra és egy okostelefonra, vagy számítógépre lesz mindössze szükséged hozzá, így az ország, sőt a Föld bármely pontjáról elvégezheted! Természetesen kelleni fog egy Tarot pakli is. Kezdésként a Rider Waite kártyát javaslom, mert ez a legegyszerűbb alapkártya, tökéletes az alapok elsajátításához!

Mennyibe kerül a tanfolyam?

Tarot III. Beavatottaknak – A Tarot teljes Arkánuma, eredete és titkai ára több mint húsz évnyi kutatás és tanulás árának töredéke csupán: 99.990 Ft helyett most 2023 holdújéve alkalmából akciósan csak

20 230 Ft!

Minden megvásárolt tanfolyam mellé egy ajándék 395 oldalas e-könyv jár!

Ezért pedig húsz évnyi tudásanyagot, közel 6 és fél órányi hanganyagot és egy 395 oldalas, átfogó e-könyvet kapsz, a világ bármely pontján!

Jelentkezési űrlap

Ezt mondták a tanfolyamról a résztvevők

“Átfogó és alapos tudásanyagot kaptam, olyan titkait ismertem meg a tarotnak, amit sehol máshol!”

Szandra

Mindig érdekelt a Tarot és meg akartam tanulni hiteles forrásból. Nekem bevált, tömény és ütős a tanfolyam, mint a pálinka

Attila

Megismertem végre a Tarot eredetét és azokat a misztikus alapokat, amik által önmagamat is megismerhetem, és hamarosan végre másoknak is vethetek Tarot!

Ibi

Felnőttképzési törvény hatályossága

Az Innovációs és Technológiai Minisztérium Szakképzési Szabályozási és Intézményirányítási Főosztály állásfoglalása szerint, a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény (a továbbiakban: Fktv.) 2020. január 1-jével, illetve 2020. július 1-jével hatályba lépett módosításával kapcsolatosan elmondható, hogy csak olyan tanfolyamok tartoznak az Fktv. hatálya alá, amelyek által a személy egy adott területen képes meghatározott döntésen és a megvalósításon alapuló eredmény elérésére, tehát például a tanfolyam versenyre készít fel, vagy oktatókat képez.

Egyéb órák, tanfolyamok a szabadidő eltöltését célzó, a közérzetet- és életminőséget javító tevékenységeknek minősülnek. A Tarot tanfolyam – a fentiek alapján – nem minősül felnőttképzési tevékenységnek, inkább az érintett személy meglévő készségeinek, képességeinek segítségével megvalósuló, önismeretet segítő tevékenységnek.

Ráadásul a Tarot III. Beavatottaknak – A Tarot teljes Arkánuma, eredete és titkai tanfolyam nem minősül szervezett oktatásnak, mivel a résztvevők saját tempójukban, saját maguk által tanulnak, így az Fktv. rendelkezései nem vonatkoznak rá.