Az évszakok arkangyalai Neked is segítenek II. A Tavasz arkangyalai
Az évszakok arkangyalai Neked is segítenek II. A Tavasz arkangyalai
Minden évszakot más-más arkangyali erő felügyel. Kéréseddel mindig a Teremtőhöz fordulj - és azokhoz az égiekhez, akiktől segítséget remélsz.

Az ezoterikus gondolkodás szerint minden évszakhoz hozzárendelődnek bizonyos arkangyalok és mágikus erők. Öt részes cikksorozatunk második írásában a tavaszi időszak arkangyalaival ismerkedhetsz meg. Előző cikkünket itt olvashatod el.

A tavasz az újrakezdés, az újjászületés és a növekedés évszaka

Ez az az időszak, amikor a természet felébred álmából, és a világ friss energiával és életerővel telik meg.

Ebben az évszakban az arkangyalok döntő szerepet játszanak abban, hogy átvezessenek és támogassanak bennünket a felmerülő kihívásokon és lehetőségeken.

Az Áramlás Gyakorlatával sikeres életet élhetsz

A tavaszi évszak arkangyalai erőteljes útmutatók és támogatók a megújulás, a növekedés és a termékenység idején

Rafael arkangyal és Gábriel arkangyal egyedi tulajdonságokat és útmutatást kínál azoknak, akik a támogatásukat keresik, legyen szó fizikai gyógyulásról, kreatív kifejezésről vagy új kezdetekről.

Ha ima, meditáció, természetjárás és megerősítések révén kapcsolatba lépsz ezekkel az arkangyalokkal, az segíthet, hogy rácsatlakozz pozitív energiájukra, és javítsd életedet a tavaszi időszakban és azon túl is.

A természet újjászületésének és növekedésének elfogadásával Te is megtapasztalhatod a megújulás és az újraserkenő életerő érzését saját életedben.

A tavasz befolyása és útmutatása

A tavaszi évszak arkangyalai útmutatást és támogatást nyújtanak a megújulás és a növekedés időszakában. Olyan energiával és inspirációval láthatnak el bennünket, amelyre szükségünk van ahhoz, hogy előre haladjunk, új lehetőségeket fogadjunk el, és legyőzzük a kihívásokat.

A tavaszi évszakban az arkangyalok egyik elsődleges befolyási területe a termékenység.

Ez utalhat a fizikai termékenységre, például a fogamzásra és a szülésre való képességre, de utalhat a spirituális termékenységre is, amely a vágyaink manifesztálásának és a bőség megteremtésének képességét jelenti az életünkben.

Kapcsolódás a tavasz arkangyalaival

A tavaszi évszak arkangyalaival való kapcsolatteremtés erőteljes módja lehet életünk javításának, valamint az év ezen időszakának energiájából és vitalitásából való merítésnek.

Íme néhány módszer a tavaszi évszak arkangyalaival való kapcsolatteremtésre:

Imádság és meditáció

Az ima és a meditáció erőteljes eszközei az arkangyalokkal való kapcsolatteremtésnek. Minden nap szánj egy kis időt arra, hogy kapcsolatba lépj az általunk választott arkangyallal, és kérj tőlük útmutatást és támogatást.

Használhatsz vezetett meditációkat vagy vizualizációs technikákat is a kapcsolatod fokozására.

Természetjárás

A természetben töltött idő erőteljes módja annak, hogy kapcsolódj a tavaszi évszak energiájához és a hozzá kapcsolódó arkangyalokhoz.

Sétálj az erdőben, látogass el egy helyi parkba, vagy egyszerűen csak tölts el egy kis időt a kertjében. Ennek során kérdd az arkangyalok útmutatását és támogatását.

Megerősítések

A megerősítések erőteljes módja annak, hogy elmédet az arkangyalok pozitív energiájára összpontosítsd. Készíts olyan megerősítéseket, amelyek összhangban vannak annak az arkangyalnak a tulajdonságaival és jellemzőivel, akivel kapcsolatba kívánsz lépni.

Ismételd ezeket a megerősítéseket naponta, hogy megerősítsd a kapcsolatodat és fokozd a megnyilvánulási képességeidet.

A Tavasz arkangyalai

A tizenkét állatövi jegyhez tizenkét arkangyal kapcsolódik. Most a Kos, a Bika és az Ikrek állatövi jegyhez rendelt tavasz angyalain a sor – ebben az időszakban ők kerülnek közelebb a föld szférájához, ők közvetítik erősebben a kozmikus energiát – mondja Tarr Dániel filozófus, kulturális antropológus.

Az évszakok arkangyalai Neked is segítenek II. A Tavasz arkangyalai
Az évszakok arkangyalai Neked is segítenek II. A Tavasz arkangyalai

GÁBRIEL : a határozottság arkangyala

[„TÜZES (kardinális) VÍZ” = „Kardinális Tűz” : Kos – Mars]

Az időszak jellemzése: A távoli pontok meghódításából és a célok eléréséből szerzett energia. Az önérdekből fakadó akarat. Motiváció az öncélú szerzésre és versengésre.

A Kos állatövi jegy, illetve annak uralkodó bolygója, a Mars alá rendelt arkangyal.

GÁBRIEL : a határozottság arkangyala
GÁBRIEL : a határozottság arkangyala

Ha bátorságnak, a merészségnek, a kicsattanó szellemi és testi energiának az angyala. Gábrielt nevezik a bizonyításvágy, a forrongó tetterő, a kockázatvállalás angyalának is.

Ha szeretnénk olyat tenni, amivel felhívhatjuk magunkra a figyelmet, amivel elsők lehetünk, amivel megmutathatjuk, hogy milyen képesség, és tehetség lakozik bennünk, akkor szintén Gábriel arkangyal segítségére van szükségünk.

Mit kérhetünk tőle?

Adjon erőt, bátorságot és kitartást. Hogy amit elterveztünk, az első felmerülő akadálynál ne hagyjuk félbe, hanem vigyük tovább a sikerig.

Adjon bölcsességet, hogy tudjuk, mikor van szükség arra, hogy akár egy veszni látszó ügyet is tovább vigyünk, bár tartsanak ezért bennünket erőszakosnak, de győzhetünk.

És tudjuk, hogy mikor kell valamit, vagy valakit elengedni, visszafogni magunkat.
Kérjük a segítségét, ha összezavarodott körülöttünk minden, amikor úgy érezzük, hogy nem a saját utunkat járjuk.

Kérjük, hogy tanítson meg bennünket a türelemre, és ne tegyen bennünket egy várakozás, vagy akár a velünk nem egy habitusú személlyel szembeni ingerlékenység.
Adjon merészséget, például, ha tetszik valaki, szeretnénk megismerni, netán szerelmesek vagyunk belé, akkor merjünk kezdeményezni, az első lépést megtenni felé.

Mikor kérjük?

A Gábriel közvetítette kozmikus erő ideje a Kos állatövi jegy időszaka: március 21-április 20.

JOFIEL : a gyakorlatiasság arkangyala

[„FÖLDES (stabil) VÍZ” = „Szilárd Föld” : Bika – Vénusz]

Az időszak jellemzése: Az anyagiak megőrzése, birtoklás és beosztás, az anyagi világ élvezete, kevés igény az újra, makacs ragaszkodás. Haszon saját maga és családja számára.

A Bika állatövi jegy, illetve annak uralkodó bolygója, a Vénusz alá rendelt angyal.

JOFIEL : a gyakorlatiasság arkangyala
JOFIEL : a gyakorlatiasság arkangyala

Az erős akaratú, gyakorlatias életszemléletű, biztonságérzetet, nyugalmat adó angyalnak is nevezik. De a szépség és a harmónia angyalának is tartják. Az arkangyal közelségének a hatására fellelhetjük az élet szépségéit, amelyek mellett mások elmennek.

Mit kérhetünk tőle?

Ha pénzügyi zavarban vagyunk, akkor segítsen tisztán látni, és kikerülni a helyzetből. Ha állást szeretnénk találni, de erre talán már hosszabb ideje képtelenek vagyunk, akkor hívjuk Jofielt, különösen, ha meghallgatásra, próbamunkára megyünk.

Kérjük a segítségét, ha a házasságban, párkapcsolatban élünk, és ott problémák merülnek fel, hogy segítsen elrendezni. Vagy ha muszáj elválnunk, akkor az a legsimábban, mindenféle gyűlölködés nélkül, szépen menjen.

Az otthon teremtésben, valamint a gyermekvállalás, a szülői szerep jó ellátása – amikor szigorúnak kell lenni, vagy amikor éppen engedni kell – legyen mellettünk.
Amennyiben válaszokat szeretnénk kapni a bennünk felmerülő, életünkkel kapcsolatos kérdésekre, akkor szintén Jofielt hívjuk, aki megajándékoz bennünket a felismeréssel.

Mikor kérjük?

A Jofiel arkangyal közvetítette kozmikus erő ideje a Bika csillagjegy időszaka: április 21 – május 20-ig.

CHAMUEL : a figyelmesség angyala

[„LEVEGŐS (labilis) VÍZ” = „Változó Levegő” : Ikrek – Merkúr]

Az időszak jellemzése: Ismeretek és intellektuális kapcsolatok közvetítése és átalakítása, a szellemi tudás alkalmazása a mindennapokra.

Az Ikrek állatövi jegy, illetve annak uralkodó bolygója, a Mérleg alá rendelt arkangyal.

CHAMUEL : a figyelmesség angyala
CHAMUEL : a figyelmesség angyala

Chamuel arkangyal a feltétel nélküli szeretet, a tisztaság, a figyelmesség, a másik emberről való gondoskodás arkangyala. Közelsége arra ösztönzi az embert, hogy ne csak másokat, hanem saját magát is fogadja el olyannak, amilyen, vagyis minden hibájával együtt.

Mit kérhetünk tőle?

Segítsen lezárni a múltbeli kapcsolatainkat, és a jelenlegiben simítsa el az esetleges problémákat.

A szülő és a gyermek közötti viszályok megoldását kérhetjük, valamint, hogy ez a kapcsolat legyen erősebb.

Ne legyünk felületesek, főként akkor ne, amikor valami nagyon fontos dologra kell koncentrálnunk.

Kérjük a segítségét, ha két embert – akik netán közel állnak a lelkünkhöz – össze akarunk békíteni, hogy hallgassanak ránk.
És a segítségére van szükségünk, ha tanulmányokat folytatunk, a vizsgák, a felvételik esetén, támogasson bennünket, hogy a lehető legjobban szerepeljünk.

Mikor kérjük?

A Camuel arkangyal közvetítette kozmikus erő ideje az Ikrek állatövi jegy időszaka: május 22 – június 22-ig.

Hogyan kérjünk?

A segítség kérése történhet imával, vagy magunk által megfogalmazott mondatokkal, a lényeg, hogy a megfelelő időben történjen, és a mondatban a kívánság mellé az angyal nevét is szőjük bele.

Cikk és képek forrása részben: tarrdaniel.com

Kibővítette: Astraios

Borítókép: Mario Wallner

Az Áramlás Gyakorlatával sikeres életet élhetsz