A tudati védelem alapjai angyali segítséggel
A tudati védelem alapjai angyali segítséggel
A tudati védelem, mentális védekezés angyali segítséggel az ártó szándékú szellemlények, a negatív energiák, az ártó szándékkal szemben hatékony.

A mentális, avagy tudati védelem angyali segítséggel minden élethelyzetben hasznos azon emberek számára, akik szeretik jól érezni magukat, szeretnek boldogok lenni.

Ismered azt az érzést, hogy „lehúz egy hely”? Amikor belépsz és máris elmúlik a jó kedved, és perceken belül csüggedés, fáradtság, rossz kedv uralkodik el rajtad?

A tudati védelem mindenki számára fontos

Az angyali segítséggel felhúzott mentális védelem viselése kiemelten fontos negatív, lehúzó, alacsony minőségű, energetikai szennyel teli térben.

Az Áramlás Gyakorlatával sikeres életet élhetsz

Amikor egy alacsonyabb energiájú helyre, például egy forgalmasabb közterületre, vagy alkoholisták látogatta helyre kell mennünk, amikor beteg vagy mérges emberek között vagyunk, fontos energetikai védelmet teremteni magunk köré.

A tudati védelem alapjai angyali segítséggel

Az empatákat különösen megviselik az energetikailag lehúzó terek

A tudati védelem angyali segítséggel különösen az érzékeny emberek esetében fontos, akik hajlamosak magukba engedni mások energiáit.

Hogy megvédd magad, egyszerűen csak képzeld el vagy érezd, hogy teljesen körbevesz egy fény, melynek színét te magad válaszod meg. Jól hangzik, igaz?

Önbecsapásnak jó is. Attól, hogy elképzelsz színes fényt magad köré, legfeljebb a diszkóban vagy egy rave-partyn mennél bármire.

Az alapvető mentális védelem három rétegű

A legelső az önmagadra ártalmas gondolatok, önvád, bűntudat, a negatív képzelgések száműzése.

A második, hogy kapcsolódj össze egy energiaforrással és abból hozz elő éteri fényt, amivel körbeveszed önmagad. Az éteri fényre kérd az égiek áldását, és az angyalok védelmét.

Az angyali áldással átitatott energiaburok olyan, mint egy univerzális alapanyag. Kép: Сергей Катышкин 
Az angyali áldással átitatott energiaburok olyan, mint egy univerzális alapanyag. Kép: Сергей Катышкин

Másokat vagy tárgyakat (például járműveket, házakat) is védhetsz ezzel a fénnyel. De a védelem hatása kopik, ezért körülbelül 12 óránként meg kell ismételni.

Az angyalok segítségét is kérheted, hogy még erősebb legyen a mentális védelmed! Egy korábbi cikkben erről írtam részletesebben.

Az alábbiakban következik néhány szín, amelyek közül a helyzettől függően választhatsz a mentális védelmed alapszínének

  • Fehér fény: Hatásos lehet a bűnözés és a fizikai támadások ellen. Pótlólagos angyali védelmet hív melléd.
  • Rózsaszín fény: A negativitás ellen véd. Segít olyankor, mikor negatívan gondolkodó, panaszkodó vagy pletykás emberek között vagy, mert a rózsaszín pajzson csak a szeretet képes áthatolni.
  • Zöld fény: Fizikai gyógyító aura. Amennyiben járatos vagy a gyógyításban, használd olyanok esetében, akik fizikailag megsérültek vagy betegek.
  • Bíbor fény: Pszichikus védelem szellemi támadások és negatív entitások ellen.

A harmadik lépés az éteri fény formázása

Ez az égi áldással átitatott energiaburok olyan, mint egy univerzális alapanyag – rengeteg minőség és forma szerint alakítható szinte végtelen változatosságban.

Alapfokú mentális védelmi formák

  1. Tüköraura. Formázd úgy az éteri energiaburkot, hogy lásd, a külseje tükröző felületté válik. Itasd át azzal a paranccsal, hogy minden negatív hatást visszatükröz arra, aki küldi, és minden ami pozitív, az átjuthat rajta.
  2. Fénypajzs: Kiváltképpen sötét helyre javasolt, ahol rengeteg a negativitás, az ártó szándék, a démonikus energiák. Lásd, ahogy az angyali áldással átitatott energiaburok felfénylik, és eléget minden démoni, gonosz, ártó hatást, ami csak érintkezik vele.

A tudati védelmet érdemes néhány óránként megerősíteni, és naponta újraalkotni.

Miért szükséges a spirituális védelem?

Az angyalok segíthetnek a negativitás elmosásában. A mai világban sok fizikai és nem fizikai energia keresi az energiaforrást, amelyhez táplálékként csatlakozhat, és ha nem védjük magunkat, tudtunkon kívül olyan entitásokat és energiákat vehetünk fel, amelyek beszívódnak az auránkba és kiszívnak minket, fáradtnak, motiválatlannak, depressziósnak és kimerültnek érezzük magunkat.

Koncentrálj arra, ami jó körülötted. A negatív erők hajlamosak beburkolni benneteket, így végül nem láthatjátok a jót, és nem tapasztalhatjátok meg az örömöt abban, ami valóban felemelő körülöttetek.

Bármilyen stresszes vagy kellemetlen érzést okozhat a környezet negatív energiája. Ha az aura gyenge vagy nem védett, akkor ezek az energiák könnyebben bezáródnak belénk, és esetleg negatív hatásokat okoznak az életünkben.

Az angyali energiával való tisztítás segíthet kitakarítani a negatívumokat a terünkből. Az angyalokkal való munka ezen a folyamaton keresztül kitisztítja az egészségtelen energiákat, és pozitív energiát fogad be otthonodba.

Borítókép: Guilman

Az Áramlás Gyakorlatával sikeres életet élhetsz