A tudati védelem alapjai angyali segítséggel
A tudati védelem alapjai angyali segítséggel
A tudati védelem, mentális védekezés angyali segítséggel az ártó szándékú szellemlények, a negatív energiák, az ártó szándékkal szemben hatékony.

A mentális, avagy tudati védelem angyali segítséggel minden élethelyzetben hasznos azon emberek számára, akik szeretik jól érezni magukat, szeretnek boldogok lenni.

Ismered azt az érzést, hogy “lehúz egy hely”? Amikor belépsz és máris elmúlik a jó kedved, és perceken belül csüggedés, fáradtság, rossz kedv uralkodik el rajtad?

A tudati védelem mindenki számára fontos

Az angyali segítséggel felhúzott mentális védelem viselése kiemelten fontos negatív, lehúzó, alacsony minőségű, energetikai szennyel teli térben.

Amikor egy alacsonyabb energiájú helyre, például egy forgalmasabb közterületre, vagy alkoholisták látogatta helyre kell mennünk, amikor beteg vagy mérges emberek között vagyunk, fontos energetikai védelmet teremteni magunk köré.

Az empatákat különösen megviselik az energetikailag lehúzó terek

A tudati védelem angyali segítséggel különösen az érzékeny emberek esetében fontos, akik hajlamosak magukba engedni mások energiáit.

A tudati védelem alapjai angyali segítséggel

Hogy megvédd magad, egyszerűen csak képzeld el vagy érezd, hogy teljesen körbevesz egy fény, melynek színét te magad válaszod meg. Jól hangzik, igaz?

Önbecsapásnak jó is. Attól, hogy elképzelsz színes fényt magad köré, legfeljebb a diszkóban vagy egy rave-partyn mennél bármire.

Az alapvető mentális védelem három rétegű

A legelső az önmagadra ártalmas gondolatok, önvád, bűntudat, a negatív képzelgések száműzése.

A második, hogy kapcsolódj össze egy energiaforrással és abból hozz elő éteri fényt, amivel körbeveszed önmagad. Az éteri fényre kérd az égiek áldását, és az angyalok védelmét.

Az angyali áldással átitatott energiaburok olyan, mint egy univerzális alapanyag. Kép: Сергей Катышкин 
Az angyali áldással átitatott energiaburok olyan, mint egy univerzális alapanyag. Kép: Сергей Катышкин 

Másokat vagy tárgyakat (például járműveket, házakat) is védhetsz ezzel a fénnyel. De a védelem hatása kopik, ezért körülbelül 12 óránként meg kell ismételni.

Az angyalok segítségét is kérheted, hogy még erősebb legyen a mentális védelmed! Egy korábbi cikkben erről írtam részletesebben.

Az alábbiakban következik néhány szín, amelyek közül a helyzettől függően választhatsz a mentális védelmed alapszínének

  • Fehér fény: Hatásos a bűnözés és a fizikai támadások ellen. Pótlólagos angyali védelmet hív melléd.
  • Rózsaszín fény: A negativitás ellen véd. Segít olyankor, mikor negatívan gondolkodó, panaszkodó vagy pletykás emberek között vagy, mert a rózsaszín pajzson csak a szeretet képes áthatolni.
  • Zöld fény: Fizikai gyógyító pajzs. Használd olyanok esetében, akik fizikailag megsérültek vagy betegek.
  • Bíbor fény: Pszichikus védelem pszichikus támadások és entitások ellen.

A harmadik lépés az éteri fény formázása

Ez az égi áldással átitatott energiaburok olyan, mint egy univerzális alapanyag – rengeteg minőség és forma szerint alakítható szinte végtelen változatosságban.

Alapfokú mentális védelmi formák

  1. Tüköraura. Formázd úgy az éteri energiaburkot, hogy lásd, a külseje tükröző felületté válik. Itasd át azzal a paranccsal, hogy minden negatív hatást visszatükröz arra, aki küldi, és minden ami pozitív, az átjuthat rajta.
  2. Fénypajzs: Kiváltképpen sötét helyre javasolt, ahol rengeteg a negativitás, az ártó szándék, a démonikus energiák. Lásd, ahogy az angyali áldással átitatott energiaburok felfénylik, és eléget minden démoni, gonosz, ártó hatást, ami csak érintkezik vele.

A tudati védelmet érdemes néhány óránként megerősíteni, és naponta újraalkotni.

Borítókép: Guilman

Previous articleA Mikulás/Julenisse/Santa Claus aszexuális vagy legfeljebb heteró – minden más propaganda
Next articleMi a mágia? Létezik mágia? A mágia, avagy az Isteni Művészet meghatározása